Veronica Maggio

  Vi välkomnar Veronica Maggio till Furuvik Live den 15 juni kl. 20.00

  Veronica Maggio har sedan debuten 2006 höjts till skyarna av journalister och fans och nått otroliga kommersiella framgångar med sina sju kritikerrosade album – samtliga multi-platina. Hon har slagit rekord på Spotify med över 1 miljard streams och är därmed den första artisten – någonsin – vars låtkatalog på svenska når den magiska milstolpen. Under 2023 upplevde Veronica Maggio en rekordstor publik och i sommar åker hon ut på turné i Sverige och Norge.

  Med sina hyllade album, otaliga turnéer och flera lyckade artistsamarbeten med artister som Miriam Bryant, Håkan Hellström och Petter har vi tagit Veronica Maggio till våra hjärtan. Förra årets samarbete med Miriam Bryant resulterade i den mästerliga låten “Under någon ny” – en singel som hyllats unisont i media, genererat över 18 miljoner streams på Spotify, blivit dubbelt P3 Guld-nominerad och vinnare av det ärofyllda priset “Årets låtcitat” på P3-Guldgalan 2024.

  Vi är glada över att välkomna Veronica Maggio tillbaka till Furuvik och vågar lova att det blir en fantastisk musikfest, självklart laddar vi med extra festligheter och aktiviteter i parken kvällen till ära – den 15 juni kl. 20.00 kliver hon ut på Stora Scen.

  Biljettinfo

  För att ta del av konserten kan du antingen säkra din plats med Furuvikskortet för endast 945 kr eller entrébiljetten från 299 kr! Passa på att komma tidigt till parken och upplev spännande djurmöten, Pelle Svanslös-föreställningen och fartfyllda åk i tivolit.

  Köp biljett

  Vi har upptäckt att det finns aktörer som säljer biljetter till våra konserter i andra hand till det tredubbla priset. Observera att vi endast kan garantera biljettens validitet om den är köpt på www.furuvik.se.