5-kamp logga

  Upp till 5-kamp! 🎯

  Fem grenar - fem stenhårda utmaningar. Testa dina tävlingsnerver och utmana kollegorna, familjen eller polarna i en klassisk femkamp på Furuvik!

  Bevisa att du är den bästa i gänget en gång för alla genom femkamp på Furuvik. Testa pricksäkerheten i Clownträffen, Can Alley, Bonanza och bevisa din snabbhet och ditt fokus i Woody. Vare sig du är bra på att ösa på, banka med klubban eller iskallt sikta finns ett spel för dig och oavsett hur du väljer att besöka oss får du vara i parken från öppning till stängning.

  För att ta del av 5-kampen lägger du till ett 5-kampshäfte för 120 kronor i samband med att du köper din entrébiljett.

  Köp nu

  I år välkomnar vi TVÅ nya femkampsspel!

  Fälgskyttet 🎯 - känn spänningen pulsera när du tar sikte med precision i fälgskyttet beväpnad med samma lasergevär som användes av de mest skickliga finska militärerna. Klarar du av att bemästra fälgskyttet och ta hem segern?

  Däckträffen 🛞 - med en liten, men kraftfull katapult i handen, är det upp till dig att pricka däcken som står framför dig och kamma hem poängen. Varje däck är en ny utmaning, med olika svårighetsgrader, har du vad som krävs för att pricka rätt?

  Boka till en peppande 5-kampsvärd!

  Våra 5-kampsvärdar är experter inom femkamp och ser till att ni får vara med om en tävling ni sent kommer att glömma! Under 5-kampen guidar värden er runt bland de olika spelen och ser till att varje deltagare presterar sitt bästa.

  Du bokar din 5-kampsvärd i samband med att du köper entrébiljett.

  Boka 5-kampsvärd

  Företag?

  Är ni en större företagsgrupp som vill boka 5-kamp hos oss? Läs mer om våra olika upplägg på vår företagssida 🎯

  Till företagsbokning

  Furuvik Havskrog

  Kombinera 5-kamp med ett besök på härliga Furuvik Havskrog som ligger vägg i vägg med parken. Perfekt för både kompisgänget och företaget!