Hitta hit

  Hitta hit

  Att ta sig till Furuvik är lätt. Hit tar du dig enkelt med både bil, buss, tåg, taxi, cykel, båt eller flyg. Furuvik ligger naturskönt vid Östersjön ca 1 mil söder om Gävle efter riksväg 76. Välkommen!

  Adressen är Furuvik, SE-814 91 Furuvik

  Res med bil

  Från Uppsala, Avesta, Falun och Bollnäs åker ni på ungefär en timme, från Stockholm på cirka en timme och fyrtio minuter, och från Sundsvall på ungefär två och en halv timme.

  Vi har en nybyggd parkering direkt utanför entrén och Furuvik är väl skyltat från E4:an. Parken ligger längs E4:ans gamla sträckning längs kusten, en mil söder om Gävle (avfart från E4 Gävle syd, eller vid Dragon Gate om ni kommer från söder).

  Parkeringsavgift

  Parkeringsavgifterna på våra parkeringar går via Apcoa Parking som tar 60 kr/dag. Ladda ned appen "Apcoa Flow" för smidigare parkering.

  Res med båt

  Kom till Furuvik havsvägen och lägg till i Furuvik Gästhamn. Här hittar ni en utsikt som inte går att beskriva. Ta med vännerna innan konserten eller parkbesöket och lägg till i hamnen. Här finns grillar, minigolf och god mat på Furuvik Havskrog.

  Läs mer om Furuviks Gästhamn och Havscamping här.

  Du kan även ta Limöbåten till Furuvik. Läs mer och se turlista här.

  Res med buss

  Du kan åka busslinje 501 från Gävle till hållplatsen som heter "Furuvik". För tidtabell se Upplandstrafikens hemsida.

  Res med tåg

  Tågperrongen är beläget precis utanför huvudentrén till parken.

  Bokning via www.resrobot.se, www.ul.se eller www.sj.se.

  Res med cykel

  Bor du i Gävle kan du passa på att testa den asfalterade och belysta cykelbanan som leder ända fram till Furuviksparken från Gävle. En utmärkt utflykt på cirka en mil.

  Res med Taxi

  Ring Sverige Taxi (Gävle Taxi) på 026 12 90 00.