pelle logga röd

  Sedan 2022 har Pelle och hans vänner spenderat mycket tid i Furuviksparken och underhållit stora som små. Här har du chansen att få träffa Pelle, Maja, Måns och Bill och Bull, se deras färgsprakande föreställningar och köpa godsaker och annat fint i Majas fantastiska handelsbod.

  Pelle är en katt som alltid står upp för rättvisa och allas lika värde. Det är dock inte så lätt när man har en Måns som gärna ställer till med rackartyg som även Bill och Bull hänger med på. Men Maja och Pelle försöker alltid stå emot för att få Måns att förstå att det inte är rätt att vara elak mot andra och att tillsammans är allting roligare.

  I sommar kommer Pelle och hans vänner med en ny föreställning. Föreställningen visas två gånger varje dag, därefter har du möjlighet att krama Pelle och hans vänner i en härlig Meet & Greet. Och håll även ögonen öppna när du strosar runt, för Pelle och hans vänner älskar att gå runt och hälsa på alla gäster i parken!

  De här aktiviteterna med Pelle kommer att finnas i parken i sommar och ingår i din entrébiljett

  - Pelle Svanslös barnföreställning
  Flera gånger varje dag spelas en helt ny skojig och fartfylld föreställning för hela familjen på Lilla Scen.

  - Träffa Pelle Svanslös och hans vänner
  Tassa runt hos Pelle och möt både honom själv och flera av hans vänner. En meet and greet som barnen sent kommer att glömma!

  - Handla gosaker hos Maja Gräddnos
  Hos Maja hittar ni en ny härlig och lekfull godisbutik där ni kan handla spännande sötsaker och annat gott.