Konferera vid havet på Furuvik Havshotell

  Storslagen utsikt, god mat och unika aktiviteter. Att samla företaget i Furuvik är en fantastisk upplevelse – året om! Oavsett om ni vill svetsa samman kollegorna med konferens, kick-off eller teambuilding finns det någonting för er. Hör av dig så hjälper vi dig att skapa den perfekta konferensen för ditt företag!

  Ge konferensen liv med unika aktiviteter

  Oavsett om ni vill ha konferens, kick-off, personalfest eller teambuilding har vi aktiviteter som passar er. Vi hjälper er att planera in spännande, skrattfyllda och harmoniska alternativ som gör er vistelse extra unik och fantastisk. Här finns mängder av flexibla och säsongsbaserade aktiviteter som kan anpassas efter era behov.

  Spännande möten

  Följ med vår kunniga zoopedagog/djurvårdare in i magiska Furuvik för att träffa några utav våra härliga arter. Häftiga möten med såväl små som stora djur samtidigt som en zoopedagog/djurvårdare berättar mängder av spännande fakta om djuren, deras olika egenskaper och hur parken jobbar med bevarandet av våra hotade arter.

  Pulshöjande aktiviteter

  Inget skapar en bättre stämning i gruppen än en riktigt härligt pulshöjande aktivitet. I Furuvik kan ni ta en häftig tur på vattnet i över 100 km/h eller utmana kollegorna i en nervsprakande 5-kamp.

  Kreativa konferenslokaler

  Omgivningen i Furuvik är som gjord för kreativa möten och spännande företagsevent. På Havshotellet får ni en lugn och effektiv mötesmiljö med havet runt knuten och allt ni behöver nära till hands. Under samma tak hittar ni i konferenslokaler, grupprum, restaurang och hotellrum. Alla konferenslokaler har härligt ljusinsläpp, magisk utsikt och är utrustade med modern bild- och ljudutrustning och wifi för att era möten ska flyta på smidigt. Strax intill hotellet ligger Havscampingen med både stugor och campingplatser, om man önskar ännu fler sovplatser än vad hotellet innehar.

  Kapacitet
  • Lokal Stora Furuskär

   65 kvm, rymmer ca 65 personer
  • Lokal Lilla Furuskär

   36 kvm, rymmer ca 25 personer
  • Lokal Styrelserummet

   32 kvm, rymmer ca 14 personer
  • Lokal Cirkusbyggnaden

   Rymmer ca 80 pers i biosittningen/ 400 pers på läktaren
  • Havskrogen

   200 personer
  • Stugor på campingen

   24 stycken
  • Campingplatser

   74 stycken
  • Havshotellet

   28 rum med 112 sovplatser

  Gör en bokningsförfrågan

  Fyll i formuläret nedan så noggrant du kan så hjälper vi dig att skräddarsy din upplevelse. Det går också bra att ringa till 010 708 79 00

  Ditt namn
  Din mejladress
  Företag
  Välj typ av konferens
  Antal deltagare
  Önskade datum
  Meddelande/övrig info