Sven-Ingvars

  Vi välkomnar Sven-Ingvars till Furuvik Live den 21 juli kl. 20:00.

  Sven Ingvars ger sig ut på sommarturné genom landet, och frågan är om det ens blir en riktig svensk sommar utan Sven Ingvars!?

  Den 21 juli kl. 20:00 ser vi bandet på Furuvik Live, fullt utrustade med sin musikaliska skatt, spelglädje och blivande klassiker. Missa inte chansen att njuta av sommar, sommar och sol på Sven Ingvars vis! 

  Bandets musikaliska universum består av många musiker, producenter, vänner och kollegor men i grunden består bandet sedan många år av Oscar Magnusson (sång/gitarr, son till originalsångaren Sven-Erik Magnusson), Klas Anderhell (trummor), Stefan Deland (bas), Olle Nyberg (piano) och Mats Billinger (gitarr). 

  Biljettinfo

  Säkra din biljett - endast 299 kr! Passa på att komma tidigt till parken och upplev spännande djurmöten, Pelle Svanslös-föreställning och fartfyllda åk i tivolit.

  Köp entrébiljett

  Vi har upptäckt att det finns aktörer som säljer biljetter till våra konserter i andra hand till det tredubbla priset. Observera att vi endast kan garantera biljettens validitet om den är köpt på www.furuvik.se.