Omar Rudberg

  Vi välkomnar Omar Rudberg till Furuvik Live den 25 maj kl. 20.00

  Omar Rudberg är artisten och skådespelaren som, trots sin unga ålder, har en resumé som omfattar såväl utsålda arenashower i Sverige och turnéer i USA. Som 14-åring blev han medlem i Skandinaviens, då och än idag största pojkband FO&O, som på fyra år lyckades ro i land hela tre MTV EMA’s. Det var i samma veva som Omar också fick tillfälle att dela scen med stjärnor som Justin Bieber och One Direction.

  Solodebuten kom sedan 2018 och två år senare debutalbumet “OMR”, som hittills har streamats över 20 miljoner gånger. Under hösten 2023 visade Omar upp sin mångsidighet i “Så mycket bättre”, där hans tolkningar av låtar från artister som Mapei och Staffan Hellstrand hyllades av både publik och kritiker. 

  Utöver sin artistkarriär har Omar också gjort avtryck inom TV och film. 2021 fick han en av de ledande rollerna i Netflix-dramat “Young Royals”, vilket blev en internationell succé och placerade honom i rampljuset både inom och utanför Skandinaviens gränser. Vi ser fram emot att välkomna Omar Rudberg till Furuviks Stora Scen den 25 maj kl. 20.00.

  Biljettinfo

  För att ta del av konserten kan du antingen säkra din plats med Furuvikskortet för endast 945 kr eller entrébiljetten från 299 kr! Passa på att komma tidigt till parken och upplev spännande djurmöten, Pelle Svanslös-föreställningen och fartfyllda åk i tivolit.

  Köp biljett

  Vi har upptäckt att det finns aktörer som säljer biljetter till våra konserter i andra hand till det tredubbla priset. Observera att vi endast kan garantera biljettens validitet om den är köpt på www.furuvik.se.