Hammerfall

  Vi välkomnar Hammerfall till Furuvik Live den 5 augusti kl. 20:00.

  Efter att ha intagit åtskilliga internationella scener under flera decennier står det klart att Hammerfall idag är ett av Sveriges absolut största heavy metal-band. Bandet grundades år 1993 i Göteborg och består idag av medlemmarna Joacim Cans, Oscar Dronjak, Fredrik Larsson, Pontus Norgren och David Wallin.

  Deras debutalbum “Glory to the Brave” som släpptes för drygt 25 år sedan tog metalpubliken med storm och blev startskottet på en lång och framgångsrik karriär som ännu inte nått sitt slut. Hammerfall har haft otaliga framgångar både nationellt och internationellt, fått flera Grammis-nomineringar, nått över 300 miljoner streams och sålt över 3 miljoner fysiska plattor.

  Biljettinfo

  För att ta del av konserten kan du antingen säkra din plats med Furuvikskortet för endast 945 kr eller entrébiljetten från 299 kr! Passa på att komma tidigt till parken och upplev spännande djurmöten, Pelle Svanslös-föreställningen och fartfyllda åk i tivolit.

  Läs mer

  Vi har upptäckt att det finns aktörer som säljer biljetter till våra konserter i andra hand till det tredubbla priset. Observera att vi endast kan garantera biljettens validitet om den är köpt på www.furuvik.se.