Dolly Style

  Vi välkomnar Dolly Style till Furuvik Live den 8 juni kl. 18:00.

  De slog igenom stort i Melodifestivalen 2015 med debutsingeln ”Hello Hi” och har blivit 10-talets mest unika svenska popgrupp med hits som ”Cherry Gum”, ”Rollercoaster” och ”Habibi”. De spelade för en entusiastisk och färgglad publik på Furuvik 2022 och den 8 juni gör vi oss redo för att återigen säga Hello Hi till Dolly Style!

  Kvartetten består av Molly, Holly Yolly och Polly, där Molly bär rosa, Yolly bär gult, Holly bär blått och Polly bär lila. Deras mest trogna fans kallar sig för "Dollys" och har skapat en helt egen pastellfärgad subkultur i sociala medier. Idag har Dolly Style närmare 200 000 lyssnare i månaden på Spotify och över 100 000 följare på deras YouTube-kanal. Molly, Yolly, Holly och Polly kliver ut på Stora Scen redan kl. 18.00 så att även alla yngre fans kan delta.

  Biljettinfo

  För att ta del av konserten kan du antingen säkra din plats med Furuvikskortet för endast 945 kr eller entrébiljetten från 299 kr! Passa på att komma tidigt till parken och upplev spännande djurmöten, Pelle Svanslös-föreställningen och fartfyllda åk i tivolit.

  Köp biljett

  Vi har upptäckt att det finns aktörer som säljer biljetter till våra konserter i andra hand till det tredubbla priset. Observera att vi endast kan garantera biljettens validitet om den är köpt på www.furuvik.se.