Albin Lee Meldau

  Vi välkomnar Albin Lee Meldau till Furuvik Live den 4 augusti kl. 20:00.

  Albin Lee Meldau har snabbt blivit en våra mest älskade artister. Det var 2018 som han gick från att vara en omtalad debutant till att få sitt stora genombrott genom sin medverkan i TV4:s ”Så mycket bättre” där han hyllades för sina tolkningar, sin röst och sitt helt unika uttryck.

  I höstas återvände Albin Lee Meldau till ”Så mycket bättre” och då var han inte längre den otippade debutanten, istället klev han in i TV-rutan som en av Sverige största artister. Han har varvat svenska med engelska, sett hur publiken har vuxit sig allt större, åkt på utsålda turnéer och skämt bort oss med ett pärlband av fantastiska låtar. ”Spela min favoritvals”, ”Josefin”, ”Forget About Us”, ”På riktigt” och höstens hit “Mamma” – höjdpunkterna är många. 

  Albin Lee Meldaus senaste singel ”Farväl”, som spelas flitigt på radio, avslutar de svenska släppen för denna gång och längre fram i vår kan vi se fram emot ny musik på engelska.

  Biljettinfo

  För att ta del av konserten kan du antingen säkra din plats med Furuvikskortet för endast 945 kr eller entrébiljetten från 299 kr! Passa på att komma tidigt till parken och upplev spännande djurmöten, Pelle Svanslös-föreställningen och fartfyllda åk i tivolit.

  Köp biljett

  Vi har upptäckt att det finns aktörer som säljer biljetter till våra konserter i andra hand till det tredubbla priset. Observera att vi endast kan garantera biljettens validitet om den är köpt på www.furuvik.se.