Marcus & Martinus

  Vi välkomnar Marcus & Martinus till Furuvik Live den 6 juli kl. 20.00

  Trots sin unga ålder har Marcus & Martinus redan etablerat sig som ett globalt popfenomen. Förra året firade de 10 år som turnerande artister med en imponerande lista av internationella framgångar. De har turnerat över hela Europa, varit förband åt Jason Derulo, uppträtt på Nobelpriset och sålt ut Globen två gånger. Deras låt "Elektrisk" innehar rekordet som den mest streamade norska låten genom tiderna. År 2023 kom de på andra plats i Melodifestivalen med låten "Air", och senast tog de hem en jordskredsseger med "Unforgettable".

  Med sin fängslande musik och oslagbara scennärvaro är det omöjligt att inte gilla Marcus & Martinus, vilket har resulterat i miljontals följare och hängivna fans över hela världen. Den 6 juli klockan 20.00 är det återigen dags att välkomna dem tillbaka till Furuviks Stora Scen.

  Biljettinfo

  För att ta del av konserten kan du antingen säkra din plats med Furuvikskortet för endast 945 kr eller entrébiljetten från 299 kr! Passa på att komma tidigt till parken och upplev spännande djurmöten, Pelle Svanslös-föreställningen och fartfyllda åk i tivolit.

  Läs mer

  Vi har upptäckt att det finns aktörer som säljer biljetter till våra konserter i andra hand till det tredubbla priset. Observera att vi endast kan garantera biljettens validitet om den är köpt på www.furuvik.se.