Säg ja vid havet! ❤️

  Beläget i en romantisk skärgårdsmiljö är Furuvik Havshotell en perfekt plats att starta resten av era liv på. En havsnära krog, unika aktiviteter och det fantastiska läget kommer göra er vistelse till något utöver det vanliga.

  Vackra miljöer vid havet

  Vackra Furuvik Havshotell är den perfekta platsen för ert bröllop, vackert beläget vid havet. Vi arrangerar både både grönskande vårbröllop och sprakande höst- eller vinterbröllop.

  Att boka bröllop på Furuvik Havshotell kommer med många fördelar; här har vi bekvämt boende på hotellet och lokaler som går att anpassa utifrån era önskemål, oavsett om det är bröllopslokal eller festlokal ni är ute efter. Oavsett hur ni vill planera ert firande hjälper vi er att hitta lösningarna.

  För själva vigseln finns vackra Skutskär kyrka med endast 10 minuters bilväg från Havshotellet men vi kan också dekorera för vigsel på plats eller varför inte säga ja till varandra på bryggan eller klipporna vid havet?

  Furuvik Havshotell

  Vackra Furuvik Havshotell har 28 rum med 112 sängplatser och vacker utsikt över vattnet. Självklart finns här även fina och rymliga lokaler som går att anpassa utifrån era önskemål. Det är enkelt att ta sig till hotellet med både bil och tåg, eller varför inte lägga till med båten i vår gästhamn?

  Foto: Karl Albin

  Furuvik Havskrog

  Furuvik Havskrog erbjuder matlagning i högsta klass. Här känner vi en stolthet i att laga mat av de allra bästa råvarorna och våra duktiga kockar hjälper mer än gärna till att se skräddarsy matupplevelsen tillsammans mer er. Restaurangen är rymlig och har plats för över 100 gäster - med vacker utsikt över vattnet.

  Boka till spännande och unika aktiviteter

  Närheten till såväl havet och Furuviksparken ger er ett rikt utbud med olika aktiviteter att boka till. Ni kan bland annat få uppleva exklusiva djurguidningar i parken, åka kittlande attraktioner i vårt tivoli, utmana ert sällskap i 5-kamp eller åka fartfylld RIB-båt i vacker skärgårdsmiljö.

  Kontakta oss för bröllopsförfrågan

  Kontakta oss via formuläret så hör vi av oss så snart vi kan!