Konferens på Furuvik

Konferera vid havet på Furuvik Havshotell

Storslagen utsikt, god mat, unika aktiviteter och häftiga djurmöten. Att samla företaget i Furuvik är en fantastisk upplevelse – året om! Oavsett om ni vill svetsa samman kollegorna med konferens, kick-off eller teambuilding finns det någonting för er. Hör av dig så hjälper vi dig att skapa den perfekta konferensen för ditt företag.

Vill du göra en intresseanmälan?

Hör av dig till vår försäljningschef Mats Kempe på 010-708 79 13 eller mejla mats.kempe@furuvik.se så hjälper vi dig att skräddarsy din upplevelse.

Unika aktiviteter

Plocka fram vinnarskallen och utmana kollegorna i 5-kamp, följ med in i parken för exklusiva djurmöten, åk på ett fartfyllt äventyr i en ribbåt och avsluta dagen under stjärnklar himmel i en vedeldad badtunna. Här finns mängder av flexibla och säsongsbaserade aktiviteter som kan anpassas efter era behov.

Läs mer om våra konferensaktiviteter

Kreativa konferenslokaler

Omgivningen i Furuvik är som gjord för kreativa möten och spännande företagsevent. I lugn och genuin atmosfär, med havet som granne kan upp till 50 personer konferera i nya lokaler som utrustats med all modern teknik ni kan önska.

Läs mer om våra konferenslokaler

Havsnära mat

Vägg i vägg med hotellet ligger mysiga Furuvik Havskrog som är listade i White Guide. Här kan ni avnjuta härliga måltider mellan och efter möten i magisk skärgårdsmiljö. Havskrogen tillreder rätter som skapas av utvalda och fräscha råvaror. Vegetariska och veganska alternativ finns givetvis alltid tillgängliga.

Läs mer om Furuvik Havskrog

Vi använder cookies för att kunna förbättra din upplevelse på vår webbsida. 🍪 Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.