Konferens på Furuvik

  Konferera vid havet på Furuvik Havshotell

  Storslagen utsikt, god mat och unika aktiviteter. Att samla företaget i Furuvik är en fantastisk upplevelse – året om! Oavsett om ni vill svetsa samman kollegorna med konferens, kick-off eller teambuilding finns det någonting för er. Om ni är fler än 20 personer på er bokning får ni dessutom hela hotellet för er själva. (gäller endast då parken inte är öppen för allmänheten). Hör av dig så hjälper vi dig att skapa den perfekta konferensen för ditt företag!

  Unika aktiviteter

  Plocka fram vinnarskallen och utmana kollegorna i 5-kamp, eller varför inte boka in ett fartfyllt äventyr i en ribbåt. Här finns mängder av flexibla och säsongsbaserade aktiviteter som kan anpassas efter era behov.

  Läs mer om våra konferensaktiviteter

  Kreativa konferenslokaler

  Omgivningen i Furuvik är som gjord för kreativa möten och spännande företagsevent. I lugn och genuin atmosfär, med havet som granne kan upp till 50 personer konferera i nya lokaler som utrustats med all modern teknik ni kan önska.

  Läs mer om våra konferenslokaler

  Havsnära mat

  Vägg i vägg med hotellet ligger mysiga Furuvik Havskrog. Här kan ni avnjuta härliga måltider mellan och efter möten i magisk skärgårdsmiljö. Havskrogen tillreder rätter som skapas av utvalda och fräscha råvaror. Vegetariska och veganska alternativ finns givetvis alltid tillgängliga.

  Läs mer om Furuvik Havskrog

  Gör en bokningsförfrågan

  Fyll i formuläret nedan så noggrant du kan så hjälper vi dig att skräddarsy din upplevelse. Det går också bra att ringa till 010 708 79 00

  Ditt namn
  Din mejladress
  Företag
  Antal deltagare
  Önskade datum
  Meddelande/övrig info