Konferens på Furuvik

  Konferera vid havet på Furuvik Havshotell

  Storslagen utsikt, god mat, unika aktiviteter och häftiga djurmöten. Att samla företaget i Furuvik är en fantastisk upplevelse – året om! Oavsett om ni vill svetsa samman kollegorna med konferens, kick-off eller teambuilding finns det någonting för er. Om ni är fler än 20 personer på er bokning får ni dessutom hela hotellet för er själva. (gäller endast då parken inte är öppen för allmänheten). Hör av dig så hjälper vi dig att skapa den perfekta konferensen för ditt företag!

  Just nu: Djurupplevelse på köpet

  Boka er konferens innan den 31 augusti så får ni en exklusiv primatguidning på köpet! Häng med in i parken med en av våra djurvårdare som berättar mer om både våra stora och små apor - en garanterat annorlunda konferensupplevelse! Erbjudandet gäller bokningar i oktober-december.

  Unika aktiviteter

  Plocka fram vinnarskallen och utmana kollegorna i 5-kamp, följ med in i parken för exklusiva djurmöten, åk på ett fartfyllt äventyr i en ribbåt och avsluta dagen under stjärnklar himmel i en vedeldad badtunna. Här finns mängder av flexibla och säsongsbaserade aktiviteter som kan anpassas efter era behov.

  Läs mer om våra konferensaktiviteter

  Kreativa konferenslokaler

  Omgivningen i Furuvik är som gjord för kreativa möten och spännande företagsevent. I lugn och genuin atmosfär, med havet som granne kan upp till 50 personer konferera i nya lokaler som utrustats med all modern teknik ni kan önska.

  Läs mer om våra konferenslokaler

  Havsnära mat

  Vägg i vägg med hotellet ligger mysiga Furuvik Havskrog som är listade i White Guide. Här kan ni avnjuta härliga måltider mellan och efter möten i magisk skärgårdsmiljö. Havskrogen tillreder rätter som skapas av utvalda och fräscha råvaror. Vegetariska och veganska alternativ finns givetvis alltid tillgängliga.

  Läs mer om Furuvik Havskrog

  Gör en bokningsförfrågan

  Fyll i formuläret nedan så noggrant du kan så hjälper vi dig att skräddarsy din upplevelse. Det går också bra att ringa till 010 708 79 13.

  Ditt namn
  Din mejladress
  Företag
  Antal deltagare
  Önskade datum
  Meddelande/övrig info

  Vi använder cookies för att kunna förbättra din upplevelse på vår webbsida. 🍪 Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.