Ge konferensen liv med unika aktiviteter

  Oavsett om ni vill ha konferens, kick-off, personalfest eller teambuilding har vi aktiviteter som passar er. Vi hjälper er att planera in spännande, skrattfyllda och harmoniska alternativ som gör er vistelse extra unik och fantastisk. Här finns mängder av flexibla och säsongsbaserade aktiviteter som kan anpassas efter era behov.

  Spännande djurmöten

  En utav våra fantastiska zoopedagoger/djurvårdare möter er på Furuvik Havshotell för att ta med er in i parken och berätta om några av våra häftiga arter, vår roll som djurpark samt vårt bevarande arbete. Ni kommer få en exklusiv upplevelse i parken som ni inte haft tidigare och frågan är "vad finns egentligen i kamelens pucklar?" 

  Tidsåtgång: 1-1,5 timme
  Pris: 5900kr /grupp (max 20 personer)
  Detta ingår: Privat guidad visning i parken

  5-kamp med värd

  Vare sig man är bra på att ösa på, banka med klubba eller iskallt sikta på Bulls-Eye så är vår 5-kamp ett måste för att höja stämningen i samband med er konferens. Våra värdar är experter inom 5-kamp och guidar er runt bland våra spel i parken och ser till att ni får vara med om en tävling ni sent kommer att glömma.

  Tidsåtgång: 1-1,5 timme
  Pris: 249kr /person + 2499kr /5-kampsvärd (antalet värdar baseras på antalet deltagare)
  Detta ingår: 5-kamp, 5-kampsvärd, pokal till vinnaren eller medajer till vinnande laget och ett dryckesstopp (1 dryckeskupong/ person)

  Mordgåtor

  Ett spel som passar perfekt mellan konferensen och middagen. Här får ni kliva in i rollen som privatdetektiver och lösa olika fall av mord. Vi erbjuder flera olika spel från Kamaji Experience.

  Tidsåtgång: 1-4 timmar beroende på antal. Skulle ni inte bli färdiga innan middagen kan ni fortsätta efteråt!
  Pris/person: 249kr /person
  Detta ingår: Spel, charkbricka och en öl/vin/alkoholfri dryck per person.

  MINI-ESCAPE från Kamaji Experience

  Ett mobilt Escape Room på plats hos oss! En detektiv ombord Orientexpressen har plötsligt försvunnit. Ni delar in er i grupper med ca 4 personer i varje. Varje grupp får en resväska. Alla resväskor har identiskt innehåll. Innan ni sätter igång får ni bakgrundsinformation om uppdraget berättat av en personlig spelledare, som också finns på plats för att ge ledtrådar vid behov. Ert uppdrag är att lösa mysteriet på 60 minuter.

  Tidsåtgång: 1-1,5 timme
  Pris: 345kr /person + 1995kr i fast avgift.
  Detta ingår: Lokal, personlig spelledare och allt material för att lösa fallet. Köp till charkbricka och dryck.

  OBS! Tillgänglighet på förfrågan!

  Något lite lugnare?

  Vad sägs om morgonyoga innan konferensen, yoga för nybörjare, yinyoga för återhämtning/ vila eller skogsbad? Eller något som höjer pulsen: funktionell styrka, cirkelträning eller ett corepass. I samarbete med Studio Local erbjuder vi skräddarsydda tränings- eller yogapass i samband med er konferens.

  Tidsåtgång: ca 1 timme.
  Pris: Från 5800kr
  Detta ingår: Lokal och personlig instruktör. Kostnad för hyra av ev. utrustning tillkommer.

  OBS! Tillgänglighet på förfrågan!

  Alla ovan priser är exkl. moms.

  Bokningsförfrågan

  Fyll i formuläret nedan så detaljerat du kan så hjälper vi dig att skräddarsy din upplevelse. Det går också bra att ringa till 010-708 79 73 eller maila oss på sales@furuvik.se.

  Välj alternativ
  • Välj alternativ
  • Dagskonferens
  • Konferens med övernattning

  Lägg till aktiviteter