Kreativa konferenslokaler

  Omgivningen i Furuvik är som gjord för kreativa möten. På Furuvik Havshotellet erbjuder vi en både rofylld och effektiv mötesmiljö med havet runt knuten och allt ni behöver nära till hands. Under samma tak hittar ni i konferenslokaler, restaurang och hotellrum. Våra flexibla lokaler passar utmärkt för både det mindre ledningsgruppsmötet som den större konferensen. Strax intill hotellet ligger Havscampingen med både stugor och campingplatser, om man önskar ännu fler sovplatser än vad hotellet innehar.

  Cirkusmanegen

  För den större gruppen är vår historiska Cirkusmanege den perfekta platsen för ditt nästa evenemang! 

  Läs mer

  Vår största lokal Stora Furuskär ligger mitt i hotellet med härligt ljusinsläpp och magisk utsikt över havet. Lokalen är utrustad med 2 x bildskärm, högtalare och WiFi. Önskar ni kamera och mikrofon för videomöten ordnar vi självklart det. Lokalen är 65 kvadratmeter och rymmer upp till 65 personer i biosittning, 40 personer i skolsittning, 24 personer i u-bord och 30 personer i öar.

  Lilla Furuskär passar bra för det mindre mötet. Lokalen ligger på entréplan i hotellet och har härligt ljusinsläpp och magisk utsikt över havet. Lokalen är utrusad med bildskärm, högtalare och WiFi. Önskar ni kamera och mikrofon för videomöten ordnar vi självklart det. Lokalen är 35 kvadratmeter och rymmer upp till 25 personer i biosittning, 20 personer i skolsittning och 18 personer i styrelsesittning.

  Styrelserummet ligger en våning upp i hotellet och har härlig utsikt över havet. Lokalen är utrustad med bildskärm, högtalare, WiFi samt kamera och mikrofon för videomöten. Lokalen är drygt 30 kvadratmeter, fast möblerad med styrelsebord och har plats för upp till 14 personer.

  Kapacitet
  • Lokal Cirkusbyggnaden

   Rymmer ca 80 pers i biosittningen/ 400 pers på läktaren
  • Havskrogen

   200 personer
  • Stugor på campingen

   24 stycken
  • Campingplatser

   74 stycken
  • Havshotellet

   28 rum med 112 sovplatser

  Bokningsförfrågan

  Fyll i formuläret nedan så detaljerat du kan så hjälper vi dig att skräddarsy din upplevelse. Det går också bra att ringa till 010-708 79 73 eller maila oss på sales@furuvik.se.

  Välj alternativ
  • Välj alternativ
  • Dagskonferens
  • Konferens med övernattning

  Lägg till aktiviteter