Rysmysiga aktiviteter under Halloween

  Spökdisco

  Ett lagom läbbigt spökdisco för alla åldrar!

  Ny Pelle Svanslös-föreställning 🎭

  Pelle Svanslös är tillbaka med en ny spännande show! I höst får vi lära känna Feline Eaur Bûlle, en kattgalen kvinna som är fast besluten att hitta de allra största kattalangerna. Hon reser land och rike runt för att nå sitt mål.

  Pelle Svanslös och hans vänner får nys om talangtävlingen och ställer upp med sångnummer. Vem tar hem segern och blir den ärofulla vinnaren? Var med och heja på Pelle och hans vänner!

  Sydamerikas hemligheter

  Möt olika mystiska varelser som vi misstänker har kommit upp ur vattnet. I den stängda attraktionen hörs märkliga ljud. Personalen har sett siluetter av varelser stiga upp ur floden. Vågar du dig in och se vad som gömmer sig i gångarna?

  Leksaksmakaren

  Leksaksmakaren är en omtänksam men lite knasig förälder som försökt skona sitt barn Manick från ensamhetens plågor genom att skapa vänner av leksakerna som finns i huset. Leksakerna är snälla, för det mesta i alla fall… Vågar du dig in i detta underliga hus där gränsen mellan mänskligt och omänskligt suddats ut?

  (I denna attraktion är det starkt blinkande ljus)

  Wherlock Holmes och mysteriet med de försvunna tuggbenen

  Någon har brutit sig in och stulit varulvarnas ben. För att hitta dem behöver de en riktig mästerdetektiv - du! Kan du, med hjälp av den kände varulvsdetektiven Wharlock Holmes utredning, lista ut vem som är tuggbenstjuven och rädda varulvarnas Halloween-firande?

  Zombieexpressen

  Under en resa i Transsylvanien plockade Orientexpressen upp en passagerare som övriga passagerare snabbt märkte inte var sig själv. En efter en förvandlades passagerna till människoätande zombies men konduktören lyckades begränsa utbrottet genom att låsa in alla zombies i de sista vagnarna. Eller gjorde han det?

  (I denna attraktion är det starkt blinkande ljus)

  Creepy Carnival

  Ett kringresande sällskap bestående av märkliga och missanpassade gycklare ledda av syskonparet Adolfi, bjuder på tveksamma föreställningar och märkliga ritualer till publikens förskräckelse på tivoliområdet.

  Attraktionerna på tivolit håller öppet som vanligt så länge vädret tillåter.

  Labyrinten

  Våga ge dig in i den kluriga Labyrinten på vårt Creepy Carnival-område. När du väl har gått in i labyrintens snirkliga gångar kan vi inte garantera att du finner din väg ut…

  Sagoläsning i Kruthuset

  Här kan både stora och små öron lyssna på kusliga historier!__