Horror Nights

  När mörkret sänker sig över Furuvik och höstdimman sveper in öppnar vi portarna till Horror Nights. En försvarsgrupp tar dig med på en ryslig resa till den avspärrade ÖN där något fasansfullt lurar i skuggorna och vår konduktör hälsar dig välkommen på Orientexpressen som en gång var ockuperad av zombier (men de dagarna är förbi... eller?)

  Frågan är... vågar du?

  Datum:

  • 21 oktober
  • 28 oktober
  • 2–4 november

  Öppettider: 19:00–23:00.
  Åldersrekommendation: 13 år.

  Observera att biljett till Horror Nights säljs separat och ej ingår i Dagsentré Halloween.

  Observera att våra ordinarie attraktioners öppethållande kan variera beroende på väder och vind. Vissa attraktioner går inte att köra vid exempelvis för kallt väder, för mycket snö eller för hård vind.

  Vågar du kliva ombord på Zombie-Expressen?

  Det är många år sedan Orientexpressen försvann spårlöst på vägen till Istanbul. En expedition tillsattes för att hitta det försvunna tåget och efter månader av sökande återfanns det tillslut, övervuxet av murgröna och törnar på en sedan länge övergiven perrong. Tågvagnarna togs hand om och har idag hittat till Furuvik. Ingen vet vad som hände med tåget innan det parkerade på den övergivna perrongen, men en sak är säker. Något mörkt har intagit de trånga kupéerna... och vad det än är, så gillar de inte oinbjudna gäster...

  I denna attraktion förekommer starkt blinkande ljus

  ÖN

  Följ med försvarsgruppens Sök- och Räddningsinsats ute på den avspärrade ön, och gå till botten med vad som hänt i genlabbets mörka gångar. Det sista du ser innan lysrören flimrar ut är varningsmeddelandet “Containment Breach". Du famlar efter ficklampan.

  Något rör sig där ute på ön. Något… inte av denna värld.

  Leksaksmakaren

  Den onda leksaksmakaren har under åratal lurat in barn i sitt hus med hjälp av leksaker. Barnen har därefter utsatts för okända experiment, och blir aldrig sig själva igen... Blickarna ekar tomt och all mänsklighet tycks för evigt ha lämnat deras små kroppar. Kan du stå emot Leksaksmakarens lockande ord?

  I denna attraktion förekommer starkt blinkande ljus

  Creepy Carnival!

  Ett kringresande sällskap bestående av märkliga och missanpassade gycklare ledda av syskonparet Adolfi, bjuder på tveksamma föreställningar och märkliga ritualer till publikens förskräckelse på tivoliområdet.

  Attraktionerna på tivolit håller öppet som vanligt så länge vädret tillåter.

  Labyrinten

  Våga ge dig in i den kluriga Labyrinten på vårt Creepy Carnival-område. När du väl har gått in i labyrintens snirkliga gångar kan vi inte garantera att du finner din väg ut…

  Se parkkartan

  Sugen på en mer familjevänlig halloween?

  Om du letar efter en rysligt mysig halloween för hela familjen, där småbarnen också kan njuta av vår halloween-dekorerade park, följ länken nedan.

  Läs mer