Utforska parken

Utforska Furuvik

Välkommen till en värld fylld av upplevelser för alla åldrar! Träffa djuren, lek i äventyrsbadet, upplev fartfyllda åk i årets nyhet Draken och runda av din vistelse med en natt på vackra Havshotellet.

Alla våra upplevelser

Djuren

Här hittar du allt från påfågel till orangutang och har möjligheten att möta djuren på nära håll.

I Furuviksparken kan du möta annorlunda djur som du kanske aldrig hört talas om förut - eller bara umgås med getterna och hästarna.

Lär dig mer om djuren

Boende

Bo på Furuviks Havshotell med närhet till havet och parken!

Furuviks Havshotell ligger ett stenkast från parken och alla dess nöjen, samtidigt som du får njuta av lugn och ro nära havet.

Läs mer om våra boendepaket

Attraktioner

Håll i dig - nu bär det av på en resa som får det att pirra i hela kroppen!

På Furuvik kan du åka flera unika och magkittlande attraktioner! Upplev Sveriges enda interaktiva darkride, en berg- och dalbana som går både fram- och baklänges, eller varför inte slungas runt i 360-gradersloopar högt ovanför marken.

Läs mer om våra åkattraktioner

Äventyrsbadet

Häftiga utomhusbadet är perfekt för varma sommardagar!

Svalka dig på äventyrsbadet - här finns en stor härlig pool, en barnpool, två snabba vattenrutschkanor och ett häftigt äventyrstorn – allt som gjort för roliga och spännande badlekar för hela familjen.

Läs mer om badet

Flodfärden

Spana på sydamerikanska djur på en annorlunda åktur!

I Flodfärden kliver du ombord i en tunna och guppar sedan fram genom floden samtidigt som du spanar på häftiga sydamerikanska djur. Välkommen ombord!

Läs mer om Flodfärden

Äventyrsön & Hemliga fortet

Gör ett besök på vilda Äventyrsön. Här kan du njuta av naturen och utsikten över havet, lösa kluriga pussel, och besöka Hemliga Fortet.

Packa upp picknicken med utsikt över havet, lös roliga lekar och avsluta besöket på Hemliga fortet, ett kustförsvarsmuseum där kliver du rakt ner i underjorden och in i Kalla krigets dagar.

Läs mer om Äventyrsön & Hemliga fortet

Vi använder cookies för att kunna förbättra din upplevelse på vår webbsida. 🍪 Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.