Upplev flera av Sveriges bästa parker

  Upplev fler av Sveriges bästa parker!

  Kittlande åkattraktioner och 5-kamp med magisk utsikt över Stockholm på Gröna Lund, häftiga djurmöten med tigrar och lejon på natursköna Kolmården eller varför inte pulshöjande vattenlekar och rutschbanor på Skara Sommarland? Upplev Furuviks systerparker i sommar!

  Kolmården-rabatt-promo

  Kolmården

  Kolmården är en värld fylld av upplevelser för alla åldrar. Stå öga mot öga med en tiger, skvätts ner av en delfin eller sväva ljudlöst över lejonen. Höj adrenalinnivån i Sveriges mäktigaste berg- och dalbana Wildfire och hälsa på världens starkaste björn, Bamse och hans vänner. Pricken över i:et är övernattning på nyrenoverade Vildmarkshotellet med mat, spa och massor av bus för barnen. Läs mer om allt du kan uppleva på Kolmården här.

  GronaLund-rabatt-promo

  Gröna Lund

  På Gröna Lund väntar mest skratt per kvadratmeter, parken är packad med attraktioner för både stor och liten, modig och mindre modig. Här hittar du årets häftigast nyhet, Monster - King Of Roller Coasters. Eller varför inte njuta av en fartfylld åktur i en av Grönans andra åtta berg- och dalbanor. Här kan du dessutom 5-kampa, njuta av riktigt gott käk och mycket mer! Läs mer om allt du kan uppleva på Gröna Lund här.

  SkaraSommarland-rabatt-promo

  Skara Sommarland

  Låt dig svepas med av allt det roliga på Skandinaviens största vattenpark! Vår nöjespark har roliga aktiviteter för barn i alla åldrar. Här finns 47 st attraktioner - allt från roliga vattenrutschbanor och pooler till fartfyllda berg- och dalbanor och snurriga karuseller. Årets stora nyhet heter Snake – en hisnande attraktion för den våghalsiga! På Skara Sommarland finns även gokartbanor och olika typer av lekplatser, allt för en lyckad familjesemester. Läs mer om allt du kan uppleva på Skara Sommarland här.

  Vi använder cookies för att kunna förbättra din upplevelse på vår webbsida. 🍪 Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.