Platsbokning

  Attraktionen Tornado stängd p.g.a tekniskt underhåll.

  Platsbokning med Säsongskort eller Guldkort

  Såhär kan du som har säsongskort på Furuvik förboka din plats till sommarsäsongen 2022. I år sker all platsbokning i inloggat läge på Mina sidor.

  Såhär går det till:

  1. Gå till Mina sidor.
  2. Logga in med den med den e-post du använde när du köpte ditt Årskort, eller den e-post du angav när du registrerade ditt Årskort. Du kan även logga in med ditt mobilnummer (se instruktioner för inloggning längre ner om du är osäker)
  3. På startsidan på Mina sidor klicka dig vidare till "Boka tid".
  4. Nu kommer du se det/de Årskort du har möjlighet att boka plats för. Välj det/de Årskort du vill boka plats för genom att markera kryssrutan vid respektive kort. Klicka sedan på "Boka tid".
  5. Välj det datum du vill besöka oss i kalendern.
  6. Välj en entrétid i listan.
  7. Klicka på "Slutför bokning". Vill du boka plats för ytterligare ett kort upprepar du steg 4-7 för det kortet. Klart!

  Boka två besök åt gången

  Notera att du får boka två besök åt gången för dig och ditt sällskap. Efter ditt besök går det självklart bra att boka ett nytt besök om du inte kan få nog av parken. Kom också ihåg att avboka ditt besök om du inte kan komma på din bokade tid - att avboka besöket går också smidigt att göra på Mina sidor.

  Drop in från kl. 17 under konsertkvällar

  Du som har Furuvikskortet eller Guldkortet kan också besöka parken utan att förboka ditt besök på våra konsertkvällar om du kommer efter kl. 17.

  Avboka ditt besök om du inte kan komma

  Tänk på att avboka ert besök om ni inte kan komma. Avbokning skall ske senast 3 timmar innan ert besök, och det är enkelt att avboka besöket på Mina sidor. Uteblivet besök utan avbokning debiteras med fullt biljettpris samt administrationsavgift.

  Övriga villkor

  Din platsbokning kopplas till ditt säsongskort så du måste ta med kortet till parken. Notera vilken tid du har bokat för inpassering genom entrén, det är från det klockslaget och en timme framåt som du kan gå in i parken. Alla gäster oavsett ålder måste ha en bokning.

  Tillgänglighet och biljettsläpp

  Om du inte kan boka plats till en viss dag eller tid så är den för närvarande fullbokad men fler biljetter kan komma regelbundet.

  Logga in på Mina Sidor

  Mina Sidor är vår nya funktion där du som gäst kan se dina köp, och hantera och använda dina digitala produkter som entré, säsongskort m.m. Inloggningen är gemensam för alla våra parker (Furuvik, Kolmården, Gröna Lund och Skara Sommarland) och skapas automatiskt om du handlar i vår webbshop eller registrerar ett årskort.

  Så här gör du för att logga in på Mina sidor

  1. Gå till Mina Sidor eller klicka på "Mina Sidor" högst upp i menyn på vår hemsida.
  2. Logga in med den e-post du angav när du handlade i vår webbshop eller registrerade ditt Årskort. Du kan även logga in med ditt mobilnummer.
  3. Du kommer få en länk att klicka på antingen i din e-post eller som ett SMS.
  4. När du klickat på länken loggas du in - Välkommen till Mina Sidor!