Viktor Norén

  Vi välkomnar Viktor Norén till Furuvik Live den 2 augusti kl. 20.00

  Vi känner Viktor Norén från banden Sugarplum Fairy och State of Sound, och från huvudroller i musikalerna American Idiot samt den hyllade publiksuccén Hair. 2021 medverkade han i ”Så mycket bättre” tillsammans med brodern Gustav och förra våren såg vi dem båda i gemensamma programmet ”Bröderna Noréns underbara resa”.

  I år ser vi honom och Klara Söderberg från First Aid Kit på på arenaturné runt Sverige med musikalen Hair, på Dalhalla då han gör huvudrollen i den hyllade musikalen ”We will rock you” och så blir det sommarturné med hans band. Den 2 augusti kl. 20.00 välkomnar vi Viktor Norén ut på Furuviks Stora Scen.

  Biljettinfo

  För att ta del av konserten kan du antingen säkra din plats med Furuvikskortet för endast 945 kr eller entrébiljetten från 299 kr! Passa på att komma tidigt till parken och upplev spännande djurmöten, Pelle Svanslös-föreställningen och fartfyllda åk i tivolit.

  Läs mer

  Vi har upptäckt att det finns aktörer som säljer biljetter till våra konserter i andra hand till det tredubbla priset. Observera att vi endast kan garantera biljettens validitet om den är köpt på www.furuvik.se.