Tommy Körberg

  Vi välkomnar Tommy Körberg till Furuvik Live den 24 augusti kl. 20:00.

  Efter att ha spelat för utsålda hus i Stockholm och Göteborg tar Tommy Körberg sin succéshow Grand Finale på sommarturné runt om i landet. Den 24 augusti ser vi fram emot att få bjuda Furuvikspubliken på en av Sveriges i särklass bästa röster, när vi välkomnar Tommy Körberg till Stora Scen.

  "Världsklass", "Storslagen", "Slagkraftigt, snabbtänkt och spirituellt", "Pondus och hjärta" – hyllningarna av Tommy Körbergs show Grand Finale har varit många och hjärtliga och den har spelats för utsålda hus i både Stockholm och Göteborg. Den Sverigeturné som planerades sommaren 2023 behövdes tyvärr ställas in på grund av hälsoskäl, men går äntligen av stapeln sommaren 2024!

  Biljettinfo

  För att ta del av konserten kan du antingen säkra din plats med Furuvikskortet för endast 945 kr eller entrébiljetten från 299 kr! Passa på att komma tidigt till parken och upplev spännande djurmöten, Pelle Svanslös-föreställningen och fartfyllda åk i tivolit.

  Köp biljett

  Vi har upptäckt att det finns aktörer som säljer biljetter till våra konserter i andra hand till det tredubbla priset. Observera att vi endast kan garantera biljettens validitet om den är köpt på www.furuvik.se.