Tomas Ledin

  Tomas Ledin

  Nytt datum: 20 augusti 2022.

  Allsång, minnen och folkfest. Så såg det ut när Tomas Ledin slog publikrekord i modern tid på Furuvik 2015 och nästa sommar får vi äntligen se honom igen.

  Konserten med Tomas Ledin var planerad till 21 augusti 2021 men har flyttats till 20 augusti 2022 på grund av det rådande läget.

  Kära publik,

  Våra planerade konserter i sommar flyttas nu fram ännu en gång. Ännu ett år! Det känns frustrerande, naturligtvis och även lite lätt overkligt. Som vi har längtat. Nu får vi istället ladda om inför sommaren 2022. Jag hoppas verkligen att vi ses då … i en nådens sommarkväll!

  Ta hand om varandra, Tomas Ledin.

  Vi har upptäckt att det finns aktörer som säljer biljetter till våra konserter i andra hand till det tredubbla priset. Observera att vi endast kan garantera biljettens validitet om den är köpt på www.furuvik.se eller i våra biljettkassor i parken.

  Biljetter till våra konserter gäller alltid i mån av plats (är det fullt, så är det fullt). Biljetterna dessa aktörer säljer garanterar ingen entré trots att de är så mycket dyrare.

  Låt er inte luras av dessa aktörer där man får betala mycket mer för en biljett som inte ger några extra förmåner.

  Vi använder cookies för att kunna förbättra din upplevelse på vår webbsida. 🍪 Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.