Timbuktu

  Vi välkomnar Timbuktu till Furuvik Live den 10 augusti kl. 20.00

  Timbuktu är en av Sveriges största hiphopartister som sedan debuten 1996 har släppt ett tiotal album, tilldelats mängder med guld- och platinaskivor, uppnått miljontals streams, vunnit åtta Grammis och fyra P3 Guld. Han har gjort otaliga turnéer i Sverige och Norge – hans konserter är en liveupplevelse utöver det vanliga.

  Timbuktus katalog är full av färgstarka låtar och som alla som någon gång varit på plats på raplegendarens konserter kan berätta, så är det en liveupplevelse utöver det vanliga. I sommar har han med sig den fenomenala trion Esther Kirabo, Julimar Santos och DJ Large och tillsammans kommer de återföra liveshowen till hip-hopens rötter. Den 10 augusti kl. 20.00 välkomnar vi Timbuktu till Furuviks Stora Scen.

  Biljettinfo

  För att ta del av konserten kan du antingen säkra din plats med Furuvikskortet för endast 945 kr eller entrébiljetten från 299 kr! Passa på att komma tidigt till parken och upplev spännande djurmöten, Pelle Svanslös-föreställningen och fartfyllda åk i tivolit.

  Läs mer

  Vi har upptäckt att det finns aktörer som säljer biljetter till våra konserter i andra hand till det tredubbla priset. Observera att vi endast kan garantera biljettens validitet om den är köpt på www.furuvik.se.