Thomas Stenström

  Vi välkomnar Thomas Stenström till Furuvik Live den 3 augusti kl. 20.00

  Thomas Stenström är tveklöst en av landets mest älskade artister som under en lång tid har försett Sverige med tidlösa låtar att förälska sig i. Han har sedan genombrottet med singeln ”Slå mig hårt i ansiktet” inte haft en tanke på att stanna av; han har flerfaldigt Grammis- och P3 guld-nominerad, han har gjort mängder av utsålda turnéer och hans musik har streamats i miljoner och gått varm på svensk radio.

  I sommar fortsätter han med sin turné ”Superlativ Tour” och vi är mycket stolta över att ett av stoppen blir hos oss på Furuvik. Den 3 augusti kl 20.00 kommer Thomas Stenström tillbaka till Furuviks Stora Scen och vi ser fram emot en kväll av musikalisk magi.

  Biljettinfo

  För att ta del av konserten kan du antingen säkra din plats med Furuvikskortet för endast 945 kr eller entrébiljetten från 299 kr! Passa på att komma tidigt till parken och upplev spännande djurmöten, Pelle Svanslös-föreställningen och fartfyllda åk i tivolit.

  Köp biljett

  Vi har upptäckt att det finns aktörer som säljer biljetter till våra konserter i andra hand till det tredubbla priset. Observera att vi endast kan garantera biljettens validitet om den är köpt på www.furuvik.se.