The Ark

  The Ark

  Nytt datum: 6 augusti 2022.

  Vi följer noga utvecklingen och sett till rådande situation kommer The Arks konsert inte att kunna genomföras som planerat i Furuvik den 7 augusti 2021. Konserten kommer att flyttas fram till 6 augusti 2022. Säkerheten för artister, fans och personal är alltid vår högsta prioritet och vi vidtar åtgärder enligt instruktioner från myndigheterna.

  "Det är oerhört ledsamt att tvingas inse att den planerade reunion-turnen inte kommer att kunna genomföras i år heller. I likhet med andra i vår situation har vi beslutat att sikta pånästa sommar istället. Vi hoppas ni längtar lika mycket som vi göroch att ni följer med oss in i 2022. Var försiktiga och ta hand om varandra så länge!!❤" -The Ark

  Vi har upptäckt att det finns aktörer som säljer biljetter till våra konserter i andra hand till det tredubbla priset. Observera att vi endast kan garantera biljettens validitet om den är köpt på www.furuvik.se eller i våra biljettkassor i parken.

  Biljetter till våra konserter gäller alltid i mån av plats (är det fullt, så är det fullt). Biljetterna dessa aktörer säljer garanterar ingen entré trots att de är så mycket dyrare.

  Låt er inte luras av dessa aktörer där man får betala mycket mer för en biljett som inte ger några extra förmåner.

  Vi använder cookies för att kunna förbättra din upplevelse på vår webbsida. 🍪 Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.