The Ark | Konserter på Furuvik

The Ark

I sommar återförenas ett av tjugohundratalets största svenska band. 20 år efter debuten och tio år efter beskedet att de bestämt sig för att sluta är The Ark tillbaka. Vi är stolta över att få presentera The Ark på Furuviks Stora Scen den 10 juli kl. 20.00.

Sveriges främsta glamrockare och ett av våra färgstarkaste band återförenas i sommar för en turné som gör ett stopp på Furuviks Stora Scen. ”It Takes a Fool to Remain Sane”, ”Calleth You, Cometh I” och ”The Worrying Kind” är bara ett axplock av The Arks hits som gjort stora intryck i den svenska pophistorien och folksjälen. Den ostoppbara livemaskinen The Ark tar över Stora Scen den 10 juli kl. 20.00.

– Vi har aldrig ångrat att vi la ner, men vi har saknat varandra, saknat att hänga som band och att träffa den publik som gillar vår musik och som hängt med i vått och torrt, säger bandet.

Biljetter till sommarens bästa konserter!

Alltid bästa priset online.

Vi har upptäckt att det finns aktörer som säljer biljetter till våra konserter i andra hand till det tredubbla priset. Observera att vi endast kan garantera biljettens validitet om den är köpt på www.furuvik.se eller i våra biljettkassor i parken.

Biljetter till våra konserter gäller alltid i mån av plats (är det fullt, så är det fullt). Biljetterna dessa aktörer säljer garanterar ingen entré trots att de är så mycket dyrare.

Låt er inte luras av dessa aktörer där man får betala mycket mer för en biljett som inte ger några extra förmåner.