The Ark

The Ark

Konserten med The Ark var planerad till 10 juli 2020 men har flyttats till 7 augusti 2021 på grund av det rådande läget.

The Ark skickar en hälsning till sina fans:

Det lär inte komma som en överraskning för någon…Men det är ändå med tunga hjärtan vi härmed meddelar att vi inte kommer kunna genomföra vår reunion-turné som tänkt denna sommar. Vi har undersökt alla möjligheter och väntat på goda besked in i det längsta men till slut har vi insett att detta inte kommer låta sig göras i år. Istället flyttas turnén till 2021 och vi hoppas innerligt att ni alla vill vara med oss då istället. 2021 blir året då vi inte bara firar vårt inställda 20-årsjubileum utan även att det är 30 år sedan bandet bildades och 10 år sedan vi hade vår sista spelning som aktivt band. Trippelt jubileum med andra ord. För att inte tala om glädjen i att vi äntligen kommer ses allihop igen!

*Kom och fira med oss, vi ska se till att det blir en hejdundrande fest! *

Fram tills dess: Må så gott och var rädda om er själva och varandra! Vi längtar!

The Ark

Du kanske också gillar

Vi har upptäckt att det finns aktörer som säljer biljetter till våra konserter i andra hand till det tredubbla priset. Observera att vi endast kan garantera biljettens validitet om den är köpt på www.furuvik.se eller i våra biljettkassor i parken.

Biljetter till våra konserter gäller alltid i mån av plats (är det fullt, så är det fullt). Biljetterna dessa aktörer säljer garanterar ingen entré trots att de är så mycket dyrare.

Låt er inte luras av dessa aktörer där man får betala mycket mer för en biljett som inte ger några extra förmåner.

Vi använder cookies för att kunna förbättra din upplevelse på vår webbsida. 🍪 Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.