Takida

  Takida

  Med låtar som "Curly Sue" och "You Learn" har bandet från Ånge fångat svenska folkets hjärtan. Det kommer alltid en stor publik från när och fjärran när de spelar på Furuvik och senast i augusti 2021 släppte de sitt senaste album "Falling from Fame". Den 8 juli ser vi fram emot att återigen få ta del av den sortens konsertmagin som bara Takida kan skapa.

  Idag kan Takida stolt kalla sig för ett av landets absolut främsta rockband. De bildades 1999 och med debutalbumet ”Make You Breathe” (2006) slog de igenom stort. Året därpå kom jättehiten, den numera klassiska singeln ”Curly Sue”. Låten parkerade sig på Trackslistans förstaplats i 10 veckor och på Svensktoppen i mäktiga 54 veckor. Bandet firade sitt 20-års jubileum med en stor turné i Sverige, Norge, Finland och Danmark 2019 och fick även en Grammisnominering för ”Årets Rock”. Sist de spelade på Furuvik var 2018 och då stod det drygt 11 500 i publiken. Sedan dess har de släppt två album till "Sju" (2019) och "Falling from Fame" (2021).

  Vi ser fram emot allsång från ett stort publikhav när Takida återigen kliver ut på Furuviks Stora Scen den 8 juli.

  Biljetter till sommarens konserter

  Du kanske också gillar

  Vi har upptäckt att det finns aktörer som säljer biljetter till våra konserter i andra hand till det tredubbla priset. Observera att vi endast kan garantera biljettens validitet om den är köpt på www.furuvik.se eller i våra biljettkassor i parken.