Samir & Viktor

  Vi välkomnar Samir & Viktor till Furuvik Live den 1 juni 18.00

  Lika självklara som en saxofuckingfon är duon som fullständigt ritat om den svenska konsertkartan och gjort allsång till ett stående inslag i Melodifestivalen. Superduon har levererat hit efter hit som fått hela Sverige att dansa.

  Samir Badran och Viktor Frisk blev Samir & Viktor med hela svenska folket när de deltog i Melodifestivalen första gången 2015 med låten ”Groupie”. Sedan dess har de varit med ytterligare två gånger med bidragen ”Bada Nakna” 2016 och ”Shuffla” 2018. Nu står det även klart att de kommer att delta i Melodifestivalen 2024 med bidraget "Hela världen väntar"! Den 1 juni gör vi oss redo för att shuffla, ta en groupie och kanske även bada nakna när Samir & Viktor intar Furuviks Stora Scen - en konsert som startar redan kl. 18.00 så att även alla yngre fans kan delta.

  Biljettinfo

  För att ta del av konserten kan du antingen säkra din plats med Furuvikskortet för endast 945 kr eller entrébiljetten från 299 kr! Passa på att komma tidigt till parken och upplev spännande djurmöten, Pelle Svanslös-föreställningen och fartfyllda åk i tivolit.

  Köp biljett

  Vi har upptäckt att det finns aktörer som säljer biljetter till våra konserter i andra hand till det tredubbla priset. Observera att vi endast kan garantera biljettens validitet om den är köpt på www.furuvik.se.