Sabina Ddubma

  Sabina Ddumba

  Datum: 28 augusti 2021

  Under tre kvällar i augusti kommer vi nu kunna genomföra specialarrangerade konserter för en sittande publik, med några av Sveriges mest populära artister. Konserterna startar kl. 20.00 när parken är stängd för allmänheten, men redan kl. 18.00 är alla konsertgäster välkomna till vårt härliga evenemangsområde med mat, dryck och sittplatser som vi byggt upp på Tivoliområdet framför Stora Scen.

  Det har gått sex år sedan Sabina Ddumba slog igenom med singlarna ”Scarred for Life” och ”Effortless” och fyra år sedan det hyllade debutalbumet ”Homeward Bound” landade. Hon har ägnat en stor del av senaste åren (samtidigt som hon turnerat, åkt till Los Angeles, London och Lagos för att spela in), med att gå i terapi och försöka förstå sig själv bättre - något som hon uppmanar alla till att göra. Det är tydligt att det är något hon brinner för och som haft stort inflytande på hennes skapande. Efter flertal uppmärksammade turnéer, en spelning på Way Out Wests största scen och medverkan i ”Så Mycket Bättre”, är hon nu aktuell med sitt andra album ”The Forgotten Ones”.

  Biljetterna släpps 13 juli 14:00

  Vi använder cookies för att kunna förbättra din upplevelse på vår webbsida. 🍪 Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.