Myra Granberg

  Myra Granberg

  Med hennes superhit "Lose My Mind" presenterade hon sig för hela Sverige med besked sommaren 2021. Låten har streamats över 28 miljoner gånger på Spotify och låg etta på Svensktoppen i sju veckor. Den 4 juni välkomnar vi stjärnskottet Myra Granberg till Furuviks Stora Scen för första gången.

  Myra Granberg hade ett minst sagt imponerande 2021. Hennes debut-EP "Bara hälften kvar" (2020) innehöll låtar som hon både skrivit och producerat helt på egen hand. Den resulterade i nomineringar till både Årets Pop och Framtidens Artist under P3 Guld 2021 samt Grammisnomineringar för Årets Producent, Årets Nykomling och Årets Pop. Låten ”Lose My Mind” blev sedan en av sommarens största anthems 2021. Den låg etta på Svensktoppen i hela sju veckor på rad och var på midsommarafton den mest spelade låten på Spotify (före Per Gessle, Tomas Ledin och våra svenska klassiker). Utöver ”Lose My Mind” släppte Myra även singlarna ”Sad Boy” och ”Jag kommer” 2021 som också tog sig in högt på Spotifys topplista.

  Den 4 juni välkomnar vi den fantastiska Myra Granberg till Furuviks Stora Scen.

  Biljetter till sommarens konserter

  Du kanske också gillar

  Vi har upptäckt att det finns aktörer som säljer biljetter till våra konserter i andra hand till det tredubbla priset. Observera att vi endast kan garantera biljettens validitet om den är köpt på www.furuvik.se eller i våra biljettkassor i parken.