Molly Sandén

  Vi välkomnar Molly Sandén till Furuvik Live den 16 augusti 20.00

  Hon är en av Sveriges största kvinnliga artister med låtar som "Sand", "Vi ska aldrig gå hem" och "Rosa himmel". Vi såg henne sist på Furuvik i augusti 2022 och i sommar ger hon sig ut på ytterligare en stor turné.

  Med över 730 miljoner streams på Spotify, mängder av Platina-singlar och album samt prestigefyllda priser är Molly Sandén tveklöst en av Sveriges största artister och låtskrivare. Efter det kritikerrosade och Grammisnominerade albumet "DOM SKA VETA" 2022 gav hon sig ut på sin största turné någonsin, där hon även bjöd på en magisk konsert på Furuvik framför en stor publik. Och i sommar kommer hon tillbaka!Den 16 augusti är vi stolta över att kunna välkomna den fantastiska Molly Sandén tillbaka till Furuviks Stora Scen.

  Biljettinfo

  För att ta del av konserten kan du antingen säkra din plats med Furuvikskortet för endast 945 kr eller entrébiljetten från 299 kr! Passa på att komma tidigt till parken och upplev spännande djurmöten, Pelle Svanslös-föreställningen och fartfyllda åk i tivolit.

  Läs mer

  Vi har upptäckt att det finns aktörer som säljer biljetter till våra konserter i andra hand till det tredubbla priset. Observera att vi endast kan garantera biljettens validitet om den är köpt på www.furuvik.se.