Melissa Horn

  Melissa Horn

  Hennes låtar har sålt platina och givit henne nomineringar till både Grammis och Rockbjörnen. I höstas levererade hon dessutom fantastiska tolkningar i "Så Mycket Bättre" bland annat Cherris "Lämna honom", Daniel Adams-Rays "Dum av dig" och Thomas Stenströms "Aldrig vågat". Den 18 juni kliver hon ut på Furuviks Stora Scen.

  Melissa Horn är en av Sveriges största och mest älskade artister. Hennes direkta och personliga texter har berört svenskarna i över ett decennium och hennes album har toppat listorna både i Sverige och Norge samt belönats med flertal grammisnomineringar. Det senaste albumet ”Konstgjord andning” kom 2019 och i höstas kunde vi se Melissa Horn i ”Så Mycket Bättre”. Hennes hyllade tolkning av Cherries "Lämna honom" gick rakt in i hjärtat hos publiken och låg på Spotifys topp-50-lista hela hösten. Senast hon spelade i parken var 2018 och vi längtar till den 18 juni när Melissa Horn återigen kliver ut på Furuviks Stora Scen.

  Biljetter till sommarens konserter

  Du kanske också gillar

  Vi har upptäckt att det finns aktörer som säljer biljetter till våra konserter i andra hand till det tredubbla priset. Observera att vi endast kan garantera biljettens validitet om den är köpt på www.furuvik.se eller i våra biljettkassor i parken.