Loreen

  Vi välkomnar Loreen till Furuvik Live den 28 juni kl. 20.00

  I maj förra året blev Loreen historisk när hon som första kvinna någonsin vann Eurovision Song Contest för andra gången. Efter hennes monumentala framgångar med vinnarlåten ”Tattoo” åkte hon i höstas ut på Europa-turné samtidigt som hon släppte rosade singeln ”Is It Love”.

  Loreen är den första kvinna någonsin – och den andra personen tillsammans med Johnny Logan – som vunnit Eurovision två gånger. Efter den historiska vinsten har ”Tattoo” tagit världen med storm och har blivit en stor hit runt om i Europa. Låten har legat #1 på Spotify i 11 länder bland annat i UK och den gick raka vägen in på #5 på den globala topp 50-listan, idag har den passerat över 500 miljoner streams sammanlagt på alla plattformar.

  I november förra året åkte Loreen ut på en omfattande Europa-turné där hon bland annat besökte UK, Tyskland och Frankrike – den 23 november spelade hon på ett utsålt Cirkus i Stockholm. Vi hälsar Loreen välkommen till Furuviks Stora Scen Lunds Stora Scen den 28 juni kl. 20.00.

  Biljettinfo

  För att ta del av konserten kan du antingen säkra din plats med Furuvikskortet för endast 945 kr eller entrébiljetten från 299 kr! Passa på att komma tidigt till parken och upplev spännande djurmöten, Pelle Svanslös-föreställningen och fartfyllda åk i tivolit.

  Läs mer

  Vi har upptäckt att det finns aktörer som säljer biljetter till våra konserter i andra hand till det tredubbla priset. Observera att vi endast kan garantera biljettens validitet om den är köpt på www.furuvik.se.