Kaliffa | Konserter på Furuvik

Kaliffa

2017 tog Kaliffa musiksverige med storm med monsterhiten ”Helt seriöst” som kammade hem årets låt på P3 Guld och har över 48 miljoner streams på Spotify. Förra året kom singeln ”Dunder” och i år är mer musik är på väg. Den 23 maj kl. 20 är det dags för Kaliffa att inta Furuviks Stora Scen.

Hoffmaetro-medlemmen Kaliffa Karlsson är en klart lysande stjärna på den svenska hiphop- och reggaescenen. Låtar som ”Helt seriöst, ”Tippa på tå” och ”Spontanitet” är bara ett urval av alla hits som Kaliffa levererat sedan solokarriärens start år 2014. Med Kaliffas unika fusion av reggae, dancehall och pop kommer det bli en härlig konsertkväll den 23 maj kl. 20.

Biljetter till sommarens bästa konserter!

Alltid bästa priset online.

Vi har upptäckt att det finns aktörer som säljer biljetter till våra konserter i andra hand till det tredubbla priset. Observera att vi endast kan garantera biljettens validitet om den är köpt på www.furuvik.se eller i våra biljettkassor i parken.

Biljetter till våra konserter gäller alltid i mån av plats (är det fullt, så är det fullt). Biljetterna dessa aktörer säljer garanterar ingen entré trots att de är så mycket dyrare.

Låt er inte luras av dessa aktörer där man får betala mycket mer för en biljett som inte ger några extra förmåner.