Johnossi

    Johnossi

    De är duon från Stockholm som utöver turnéer i Europa, USA och Japan även vunnit hemmapublikens hjärtan med P3 Guld-priser, Grammisvinst och skivor som sålt platina. Senaste sjunde album "Mad Gone Wild" släpptes så sent som i februari och den 27 augusti välkomnar vi deras signifikativa och rättframma tvåmannarock när Johnossi återigen kliver ut på Furuviks Stora Scen.

    Johnossi är ett kraftpaket utan like. Allt började med en högljudd och upptrissad duell om att ta mest plats, Ossi med trummorna och John med akustiska gitarren. För att ha en chans att bli hörd kopplade John in sin gitarr i en förstärkare och det var där som duons originalsound kom till. Även om den första duellen mellan gitarr och trummor utspelade sig för länge sedan, finns kampen fortfarande kvar i bandet. För att karva fram det okonstlade och mest uppriktiga ljudet har John till mångt och mycket använt en förstärkare som hans mamma köpte till honom från en fritidsgård i Farsta när han var 17 år.

    Du kanske också gillar

    Vi har upptäckt att det finns aktörer som säljer biljetter till våra konserter i andra hand till det tredubbla priset. Observera att vi endast kan garantera biljettens validitet om den är köpt på www.furuvik.se eller i våra biljettkassor i parken.