Jill Johnson

  Attraktionen Tornado stängd p.g.a tekniskt underhåll.

  Jill Johnson

  Ända sedan hon vann Melodifestivalen 1998 med låten "Kärleken är" har hon varit en av våra mest älskade svenska artister. Idag har hon verkligen satt countrymusiken på den svenska musikkartan och vi ser fram emot att få välkomna Jill Johnson till Stora Scen igen när hennes sommarturné stannar till på Furuvik den 5 augusti.

  Jill Johnson är en av Sveriges mest älskade artister och har under åren satt countrymusiken på den svenska musikkartan, både genom TV-succén ”Jills Veranda, Nashville” och genom sina många studioalbum där Jill har samarbetat med en mängd av USA:s mest framstående låtskrivare och artister inom genren.

  I höstas släppte Jill sitt efterlängtade album “Dear Havanna” med nyskrivna, personliga låtar skrivna som brev till äldsta dottern Havanna (som också möter Jill i en berörande duett i titelspåret). I sommar beger hon sig ut med sin trio på en omfattande Sverigeturné med namnet ”Havanna Tour” och den 5 augusti stannar turnén till på Furuviks Stora Scen.

  Biljetter till sommarens konserter

  Biljetter till sommarens konserter

  Vi har upptäckt att det finns aktörer som säljer biljetter till våra konserter i andra hand till det tredubbla priset. Observera att vi endast kan garantera biljettens validitet om den är köpt på www.furuvik.se eller i våra biljettkassor i parken.