Jill Johnson

  Jill Johnson

  Datum: 21 augusti 2021

  Under tre kvällar i augusti kommer vi nu kunna genomföra specialarrangerade konserter för en sittande publik, med några av Sveriges mest populära artister. Konserterna startar kl. 20.00 när parken är stängd för allmänheten, men redan kl. 18.00 är alla konsertgäster välkomna till vårt härliga evenemangsområde med mat, dryck och sittplatser som vi byggt upp på Tivoliområdet framför Stora Scen.

  ”Jag har nog aldrig tidigare varit så förväntansfull inför en sommarturné förut, längtan har varit stor att få komma ut och möta arrangörer och publik. Ur en annorlunda tid har det fötts kreativitet och inspiration och jag har aldrig skrivit så mycket musik själv som jag har gjort under den här perioden, vilket har varit ett stort steg för mig. Även om jag fortfarande skriver med andra så kommer flera låtar på nästa platta varit skapade i stunder när jag önskat att jag varit ute och spelat. Albumet kommer först i höst men som vanligt kommer jag blanda nytt och gammalt på mina konserter, jag kan inte hålla mig från att få spela upp nytt material för min härliga publik för feedbacken är alldeles för värdefull", säger Jill Johnson.

  Biljetterna släpps 13 juli kl. 14:00

  Vi använder cookies för att kunna förbättra din upplevelse på vår webbsida. 🍪 Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.