Hooja

  Denna mystiska, maskerade duo fick hela svenska folket att sjunga om Banan, Melon, Kiwi och Citron över en natt och nu har detta norrländska fenomen spridit sig långt utanför deras hemtrakter vid polcirkeln. Nu välkomnar vi Hooja till Furuvik Live den 10 juni kl. 20.00.

  Någonstans norr om polcirkeln bor det maskerade spelmanslaget Hooja som debuterade 2021 med “Donkey Kong”. Soundet har beskrivits som “skogsdisco” där de med ett unikt uttryck och en stor nypa salt driver med sig själva över catchiga melodier och texter om livet i norr. Ordet om Hooja spred sig snabbt i början av 2022 och efter bara några dagar låg hela fyra låtar i topp på Spotifys lista över de mest virala låtarna i Sverige, en lista som Hooja minst sagt har dominerat under hela 2022. Det hela tog extra fart med hiten ”Banan, Melon, Kiwi & Citron” och redan den 10 september i år var Hoojafebern total då duon lyckades med bedriften att bli Sveriges mest streamade artist på Spotify.

  Biljettinfo

  Säkra din biljett - endast 299 kr! Passa på att komma tidigt till parken och upplev spännande djurmöten, Pelle Svanslös-föreställning och fartfyllda åk i tivolit.

  Köp entrébiljett

  Vi har upptäckt att det finns aktörer som säljer biljetter till våra konserter i andra hand till det tredubbla priset. Observera att vi endast kan garantera biljettens validitet om den är köpt på www.furuvik.se.