Flogging Molly

  Vi välkomnar Flogging Molly till Furuvik Live den 27 juli kl. 20.00

  Flogging Molly bildades 1997 i Los Angeles och består av sju medlemmar som spelar alltifrån gitarr och trummor till violin, mandolin, dragspel och banjo. De har ett unikt sätt att blanda punk med traditionell irländsk musik, med plats för både keltiska instrument och bluesiga gitarrer.

  Texterna är ofta politiska med grund i den hårda vardagen för arbetarklassen, men trots allvaret bjuder sångaren Dave King alltid upp till mycket humor i sina obetalbara mellansnack. Den 27 juli kl. 20.00 välkomnar vi ett av världens mest underhållande liveband när Flogging Molly kliver ut på Furuviks Stora Scen.

  Biljettinfo

  För att ta del av konserten kan du antingen säkra din plats med Furuvikskortet för endast 945 kr eller entrébiljetten från 299 kr! Passa på att komma tidigt till parken och upplev spännande djurmöten, Pelle Svanslös-föreställningen och fartfyllda åk i tivolit.

  Köp biljett

  Vi har upptäckt att det finns aktörer som säljer biljetter till våra konserter i andra hand till det tredubbla priset. Observera att vi endast kan garantera biljettens validitet om den är köpt på www.furuvik.se.