Elov & Beny

  Vi välkomnar Elov & Beny till Furuvik Live den 10 mai kl. 20.00

  Elov & Beny är pionjärerna inom partymusiken eller det som i folkmun kallas EPA-dunk. De har miljontals streams och har nått framgångar på topplistorna med låtar som ”Bubbel på balkongen”, ”Raggen går”, ”Cheva på fredag”, ”Fast i liften”, ”Rom & cola”, ”Semester” och ”Glenn”. Duon är ett av de mest älskade banden inom genren med en stor och hängiven fanbase.

  Under året åker de ut med turnén ”Gasen i botten” som representerar såväl intensiteten i musiken, nivån av fest och bilarna som dunkar musiken. Vi är glada över att välkomna denna energifyllda duo till Furuviks Stora Scen den 10 maj kl. 20.00.

  Biljettinfo

  För att ta del av konserten kan du antingen säkra din plats med Furuvikskortet för endast 945 kr eller entrébiljetten från 299 kr! Passa på att komma tidigt till parken och upplev spännande djurmöten, Pelle Svanslös-föreställningen och fartfyllda åk i tivolit.

  Köp biljett

  Vi har upptäckt att det finns aktörer som säljer biljetter till våra konserter i andra hand till det tredubbla priset. Observera att vi endast kan garantera biljettens validitet om den är köpt på www.furuvik.se.