Dolly Style | Konserter på Furuvik

Dolly Style

Dolly Style har med sitt unika koncept tagit Sverige med storm. Sedan starten 2014 har gruppen hunnit vara med i Melodifestivalen 3 gånger och släppt hela 16 singlar och två EP:s. Den 16 maj öppnar Dolly Style konsertsommaren på Furuviks Stora Scen kl. 18.00.

Med låtar som ”Hello Hi”, ”Roller Coaster”, ”Habibi” och deras senaste singel ”FRKN PERFECT” har Dolly Styles populära tuggummipop över 40 miljoner streams på Spotify. De har 87 000 följare på sin Youtube-kanal och deras mest hängivna fans kallar sig själva för ”Dollys”. När Furuvik slår upp portarna för säsongen den 16 maj, bjuds alla parkbesökare även på en premiärkonsert, då Molly, Holly och Polly för första gången kliver ut på Stora Scen kl. 18.00.

Biljetter till sommarens bästa konserter!

Alltid bästa priset online.

Vi har upptäckt att det finns aktörer som säljer biljetter till våra konserter i andra hand till det tredubbla priset. Observera att vi endast kan garantera biljettens validitet om den är köpt på www.furuvik.se eller i våra biljettkassor i parken.

Biljetter till våra konserter gäller alltid i mån av plats (är det fullt, så är det fullt). Biljetterna dessa aktörer säljer garanterar ingen entré trots att de är så mycket dyrare.

Låt er inte luras av dessa aktörer där man får betala mycket mer för en biljett som inte ger några extra förmåner.