Brad Paisley | Konserter på Furuvik

Brad Paisley

Med låtar som ”Whiskey Lullaby”, ”She’s Everything” och ”Mud on the Tires” har Brad Paisley gjort ett starkt musikaliskt intryck på samtiden. Countrymusiken har en speciell plats i Furuviks hjärta och vi är stolta över att kunna presentera en av världens största countryartister på Stora Scen i sommar. Den 25 juli kl. 20 välkomnar vi den flerfaldigt prisbelönade Brad Paisley tillbaka till Furuvik med öppna armar.

Brad Paisley har varit medlem i the Grand Ole Opry sedan 2001, ett medlemskap som är bland det mest åtråvärda man kan få som countryartist. Han är en av vår tids mest välrenommerade countrysångare, låtskrivare, gitarrister och entertainers. Under sin gedigna karriär har han vunnit tre Grammy Awards, två American Music Awards, 14 Academy of Country Music Awards och 14 Country Music Association Awards, inklusive pris i kategorin "Entertainer of the Year".

Paisley har själv skrivit 20 av sina 24 #1 singlar och 2017 släppte han sitt elfte studioalbum ”LOVE AND WAR” som blev hans nionde i följd att inta förstaplatsen på Billboards Top Country Album Chart. 2017 drog han stor publik till parken och den 25 juli kl. 20.00 välkomnar vi Brad Paisley tillbaka till Stora Scen för andra gången.

Biljetter till sommarens bästa konserter!

Alltid bästa priset online.