Bad Religion | Konserter på Furuvik

Bad Religion

Med 17 studioalbum sedan starten 1980 har Bad Religion gjort sig värda att titulera sig ett av världens mest framgångsrika punkband. Förra året kom deras kritikerrosade album ”Age Of Unreason” och i sommar väntar en europaturné, som kommer till Furuviks Stora Scen den 8 augusti kl. 20.00.

Sedan starten 1980 har Bad Religion varit ständigt närvarande i punkvärlden och de har gått från att ha varit ett underground-band i Los Angeles till att bli kultförklarade och punklegendarer med låtar som ”American Jesus” och ”21st Century (Digital Boy)”. Trots bandets långa liv har de aldrig slutat återuppfinna sitt sound vilket de bevisar på deras senaste album ”Age Of Unreason” som kom 2019. Vi är stolta över att få presentera Bad Religion på Stora Scen den 8 augusti kl. 20.00.

Biljetter till sommarens bästa konserter!

Alltid bästa priset online.

Vi har upptäckt att det finns aktörer som säljer biljetter till våra konserter i andra hand till det tredubbla priset. Observera att vi endast kan garantera biljettens validitet om den är köpt på www.furuvik.se eller i våra biljettkassor i parken.

Biljetter till våra konserter gäller alltid i mån av plats (är det fullt, så är det fullt). Biljetterna dessa aktörer säljer garanterar ingen entré trots att de är så mycket dyrare.

Låt er inte luras av dessa aktörer där man får betala mycket mer för en biljett som inte ger några extra förmåner.