Ace Frehley

  Ace Frehley

  Den här konserten är under ombokning. Så snart ett nytt datum hittas kommer denna sida att uppdateras.

  Frehley lämnade Kiss 2002 och har de senaste fem åren släppt tre nya soloalbum, där hans senaste platta ”Spaceman” kom förra året.

  Ace Frehley är den legendariska gitarristen från det lika legendariska Rock and Roll Hall of Fame-listade rockbandet Kiss. Han var med och grundade bandet 1973, men har sedan 2002 satsat på en solokarriär. De senaste åren har Ace hunnit med mycket, bland annat har han turnerat världen över och släppt tre nya soloplattor. Det senaste albumet ”Spaceman” kom 2018 och vi kan inte vänta tills en av hårdrockens allra största kliver ut på vår Stora Scen den 18 juli kl. 20.00.

  Vi har upptäckt att det finns aktörer som säljer biljetter till våra konserter i andra hand till det tredubbla priset. Observera att vi endast kan garantera biljettens validitet om den är köpt på www.furuvik.se eller i våra biljettkassor i parken.

  Biljetter till våra konserter gäller alltid i mån av plats (är det fullt, så är det fullt). Biljetterna dessa aktörer säljer garanterar ingen entré trots att de är så mycket dyrare.

  Låt er inte luras av dessa aktörer där man får betala mycket mer för en biljett som inte ger några extra förmåner.

  Vi använder cookies för att kunna förbättra din upplevelse på vår webbsida. 🍪 Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.