Furuvik Havscamping

  På vår charmiga camping bor ni antingen i stugor med havsutsikt eller på våra trevliga campingplatser. Här kan du strosa på vår fina strandpromenad, grilla i gästhamnen, spela minigolf eller äta en god middag på Furuvik Havskrog. Det finns el och gratis WiFi på hela campingen.

  På Furuviks camping jobbar vi aktivt med hållbarhetsfrågor. Boendet är miljömärkt med Green Key som ställer höga krav på till exempel vatten-, energianvändning och avfallssortering. Läs mer.

  toplogopic

  Lägg till båten i Furuvik Gästhamn

  Furuviks Gästhamn ligger vackert beläget i Sandvik, precis vid Furuvik Havscamping och endast ett stenkast från Furuviksparken, havshotellet och havskrogen.

  Gästhamnen har plats för cirka 20-25 båtar. Utanför ligger en 145 meter lång stenpir som skyddar hamnen och nära Gästhamnen finns en underbart vacker strandpromenad, grillplatser och en minigolfbana. Här finns också två servicehus samt en mindre butik. Allt du behöver för en fantastisk vistelse i Furuvik Gästhamn!

  Fri parkering för campinggäster!

  Du vet väl om att du som bor på campingen har gratis parkering för ett fordon under hela vistelsen?

  Så här gör du för att registrera ditt fordon:

  • Logga in på Mina sidor

  • Fyll i fordonets registreringsnummer under fliken Parkering innan säsongens första besök.

  • Du behöver inte lägga någon lapp i framrutan - parkeringsvakten kontrollerar ert registreringsnummer.

  Du hittar även din parkbiljett på Mina Sidor.

  Boka Furuvikspaketet

  Alla boenden på havscampingen

  Ordnings- och trivselregler på campingen

  Furuvik ska vara en trygg och säker plats för alla. Därför finns det ordnings- och trivselregler som alla våra gäster måste följa under sitt besök hos oss.

  • Vår Camping är en familjecamping och det skall vara lugnt och stilla på hela området kl. 23.00 - 08.00. Bilkörning är skall i största möjliga mån undvikas under denna tid

  • Vid sen ankomst, var god respektera övriga gäster och undvik onödigt buller. Entrébommen är låst kl. 21.00 - 08.00. Bommen öppnas med nyckel, stolpe finns på in- och utsidan bommen

  • Respektera campingpersonalens instruktioner. Det är viktigt för att alla ska känna sig trygga och för att campingen ska vara en säker plats att vistas på.

  • Campingpersonalen eller Furuviksparken ansvarar inte för skador på eller förlust av campinggästens ägodelar.

  Havsstuga & stuga

  Incheckning sker från kl. 15.00. Utcheckning senast kl. 11.00. Bor ni i Stuga parkerar ni bilen i anslutning till stugan. Bor ni i Havsstuga får ni lasta av vid stugan men sedan parkera bilen på stora parkeringen. Detta för att räddningsfordon ska ha fri framkomlighet. Rökning är ej tillåtet i någon av våra stugor. Djur är tillåtna i Havsstuga 8 och 9

  Husvagn/husbil

  Incheckning av förbokade campingplatser sker från kl 13.00 och utcheckning senast kl 12.00. Husvagn ska vara parkerad på gruset med dragkroken ut mot vägen. Gräset till vänster tillhör er plats. Husbilar ställer sig så de har dörren mot gräset. Efter utcheckning har ni möjlighet att ställa er på vår parkering (glöm inte att erlägga avgift i parkeringsautomat).