Boka Furuvikspaketet

Furuvikspaketet – entré och övernattning

Ta med familjen på ett spännande och mysigt äventyr i sommar! Med Furuvikspaketet får ni hänga med in i en magisk värld med spännande attraktioner, plaskande vattenland, fascinerande djur och fartfyllda turer i vår pirriga berg- och dalbana Draken. Förutom en härlig heldag i Furuviksparken får du en mysig övernattning på Furuvik Havshotell eller Furuvik Havscamping som båda ligger i anslutning till både parken och havet. Bor du på hotellet ingår dessutom en härlig frukostbuffé!

Boka Furuvikspaketet

Möt djuren i parken

I paketet ingår en heldag i Furuviksparken - där du hittar allt från häftiga påfåglar och orangutanger till klassiska lantdjur som getter och hästar. Här har du dessutom möjligheten att möta djuren på nära håll.

Läs mer om djuren

Svalka dig i Äventyrsbadet

I parken finns också vårt häftiga utomhusbad - som är perfekt för varma sommardagar! Här finns en stor härlig pool, en barnpool, två snabba vattenrutschkanor och ett häftigt äventyrstorn – allt som gjort för roliga badlekar för hela familjen.

Läs mer om badet

Ta ett pirrigt åk i tivolit

På Furuvik kan du åka flera unika och magkittlande attraktioner! Upplev Sveriges enda interaktiva darkride, en berg- och dalbana som går både fram- och baklänges, eller varför inte slungas runt i 360-gradersloopar högt ovanför marken.

Notera att tivolit kan komma att hållas stängt helt eller delvis beroende på rådande restriktioner och smittskyddsläge.

Läs mer om attraktionerna

Furuviks Havshotell

Välkommen till en avkopplande vistelse vid havet! På Furuvik Havshotell bor ni med havet som granne i en fantastisk miljö, bara ett stenkast från äventyren i parken. En bekväm och äventyrlig vistelse med Furuvikspaketet väntar!

Läs mer om havshotellet

Havscampingen

Bo i stugor med havsutsikt eller på våra trevliga campingplatser, strosa på vår fina strandpromenad, grilla i gästhamnen, spela minigolf eller ät en god middag på Furuvik Havskrog. Här bor du havsnära och ett stenkast från parkens nöjen med Furuvikspaketet.

Läs mer om Furuvik Havscamping

Fantastisk mat i skärgårdsmiljö

På Furuvik Havskrog sätter vi alltid maten i första rummet. Hos oss finns det något för alla smaker – färsk fisk, saftigt kött och nyskapande veganska rätter. Varmt välkomna till vår mysiga krog vid havet.

Läs mer om Furuvik Havskrog

Furuvikspaketet

Med paketet får du en magisk dag i parken och boende över natten. Så vad väntar du på? Boka Furuvikspaketet nu!

Boka Furuvikspaketet

Vi använder cookies för att kunna förbättra din upplevelse på vår webbsida. 🍪 Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.