Safariäventyret

  Safariäventyret

  Safariäventyret

  Har du vad som krävs för att bli en riktig äventyrare? Det tror vi! Följ med en Safariguide på ett fartfyllt äventyr genom tid och rum. Tillsammans ska vi lära oss tyda ledtrådar djuren lämnat efter sig, undersöka Afrikas och Madagaskars skogar samt resa tillbaka till 1800-talets sverige. Vad för hemligheter kommer vi upptäcka längst vägen? Vilka djur kommer vi möta i de vilda skogarna? Och vilka utmaningar kräver samarbete?

  Visningen tar ca 90 minuter.

  För att vara med på Safariäventyret behöver du vara minst 5 år. På denna visning så får barnen följa med vår äventyrare utan föräldrar om de vill. Föräldrar lämnar och hämtar sina barn vid utsatt start och sluttid.

  Samlingsplatsen är vid Stora scen på tivolit 10 minuter innan utsatt starttid. Alla gäster oavsett ålder behöver köpa denna aktivitetsbiljett för att delta i aktiviteten. Vi reserverar oss för förändringar i våra visningar och aktiviteter med hänsyn till våra djur eller andra oförutsedda händelser. Observera att ombokning av guidningen inte är möjligt

  Bokas med Weekendpaketet

  Notera att den här upplevelsen just nu endast går att boka om du har bokat Weekendpaketet på Furuviks Havshotell eller Havscamping.

  Vi använder cookies för att kunna förbättra din upplevelse på vår webbsida. 🍪 Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.