Weekendpaketet Havshotellet

  Weekendpaketet

  Weekendpaket Havshotellet

  Häng med på en mysig helg på Furuvik och besök parken efter att vi har stängt för säsongen! Med Weekendpaketet får du en härlig helg med övernattning på mysiga Furuvik Havshotell och roliga aktiviteter för hela familjen. Under lördagen öppnar vi upp Tivolit med våra mest populära attraktioner, spel samt något gott att äta för den som blir lite hungrig av allt åkande. Dessutom finns möjlighet att boka till många fler spännande aktiviteter för hela familjen. Boka ett äventyr för hela familjen nu!

  Det här ingår:

  • Övernattning på vackra Furuvik Havshotell
  • Tvårättersmidddag på Furuvik Havskrog
  • En dag i vårt tivoli (lördag)
  • Tipspromenad och familjequiz
  • Filmvisning på hotellet
  • Frukostbuffé på hotellet
  • Parkeringsplats i anslutning till boende

  Välj till unika och roliga aktiviter

  Upplev ett unikt nära möte med något av våra djur eller varför inte lära er att spinna sockervadd på vår alldeles egna Sockervaddskola?

  Boka aktiviteter

  Boka Weekendpaketet på Furuvik Havshotell

  Vid problem med bokningskalender ring 010 708 70 00 så hjälper vi dig med din bokning.

  Vill du boka paketet med boende i våra Havsstugor?

  Om du vill boka Weekendpaketet med boende i våra stugor som ligger ett stenkast från äventyren i Furuviksparken kan du göra det här. Du kan också ringa till oss på 010-7087000 för att boka.

  Viktig information om boendepaket på Furuvik

  Furuvik följer regler, riktlinjer och rekommendationer från myndigheter och regering när det kommer till att minimera smittspridning av Covid-19. Furuviks utbud och aktiviteter kan därför komma att variera med hänsyn till rådande lagstiftning, rekommendationer och smittskyddsläget. Ingen ersättning utgår för eventuella uteblivna aktiviteter, så länge vi har möjlighet att hålla delar av verksamheten öppen.

  Vi använder cookies för att kunna förbättra din upplevelse på vår webbsida. 🍪 Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.