Godmorgon djuren

  God morgon djuren

  God morgon djuren

  Tillsammans med en djurvårdare tas barnen med på en spännande tur i djurparken där de får hjälpa till att ge några av parkens djur deras frukost.

  Börja dagens äventyr på bästa sätt! Tillsammans med våra djurvårdare kommer ni få gå en rolig och lärorik morgonrunda hos flera av våra djur. Vad tror ni djuren äter till frukost? Det tar vi reda på tillsammans. Vi ses!

  Praktisk information

  Visningen tar 60 min. Prata med receptionen på Havshotellet om du har några frågor på plats. För att vara med på den guidade turen behöver du vara minst 12 år gammal om du inte är i vuxet sällskap. Alla gäster oavsett ålder behöver köpa denna atkivitetsbiljett för att delta. Vi reserverar oss för förändringar i våra visningar och aktiviteter med hänsyn till våra djur eller andra oförutsedda händelser. Samlingsplatsen är vid Havsentrén 07:45, er guide möter er där. Ombokning av guidningen inte är möjlig och den kan bokas om du har bokat ett boendepaket på Havshotellet. Observera att aktiviteten är bokningsbar under dag 2 när ni har tilltärde till parken, alltså dagen efter er övernattning.

  Bokas med Weekendpaketet

  Notera att den här upplevelsen just nu endast går att boka om du har bokat Weekendpaketet på Furuviks Havshotell eller Havscamping.

  Boka nu

  Välj dag

  • Mon
  • Tue
  • Wed
  • Thu
  • Fri
  • Sat
  • Sun
  Pris:

  Viktig information

  Att du som gäst känner dig trygg och säker hos oss är vårt viktigaste uppdrag, därför har vi anpassar boendepaketen efter den rådande situationen och det innebär bland annat att du som gäst behöver boka dina aktiviteter innan ditt weekendbesök hos oss. Allt för att din upplevelse ska bli både superkul och säker! Läs mer om vad omsorgsfull öppning innebär och vad som är öppet här.

  Vi använder cookies för att kunna förbättra din upplevelse på vår webbsida. 🍪 Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.