Hemester på Furuvik

Vi öppnar omsorgsfullt upp delar av djurparken för ett begränsat antal gäster. Läs mer.

Upplev en oförglömlig sommarsemester - på Furuvik!

Ibland finns äventyren alldeles runt hörnet, närmare än du tror - slipp stressen och åk på semester till Furuviksparken i sommar! Parken ligger vackert beläget vid havet, strax intill Gävle. Bara två timmar med tåget från Stockholm så är du framme - med parken på gångavstånd från tågstationen.

Träffa djuren, lek i äventyrsbadet, skratta dig igenom en åktur i någon av våra attraktioner, upplev en magisk konsertkväll och runda av din vistelse med en natt på vackra Havshotellet. På Furuvik finns allt som behövs för en oförglömlig sommarsemester i Sverige!

Upplev fascinerande djur från hela världen

I Furuviksparken kan du möta annorlunda djur som du kanske aldrig hört talas om förut - eller bara umgås med getterna och hästarna. Här hittar du allt från påfågel till orangutang och har möjligheten att möta djuren på riktigt nära håll.

Svalka dig på äventyrsbadet

Häftiga utomhusbadet är perfekt för varma sommardagar! Här finns en stor härlig pool, en barnpool, två snabba vattenrutschkanor och ett häftigt äventyrstorn – allt som gjort för roliga och spännande badlekar för hela familjen.

Upplev unika och nervkittlanda attraktioner

På Furuvik kan du åka flera unika och magkittlande attraktioner! Upplev Sveriges enda interaktiva darkride, en berg- och dalbana som går både fram- och baklänges, eller varför inte slungas runt i 360-gradersloopar högt ovanför marken.

Övernatta på Furuvik Havshotell eller havscampingen

Bo på Furuvik Havshotell eller havscampingen med närhet till havet och parken! Båda ligger ett stenkast från parken och alla dess nöjen, samtidigt som du får njuta av lugn och ro nära havet.

Erbjudande: Maxa upplevelsen med boendepaket

Vi erbjuder boendepaket för hela familjen! Med Furuvikspaketet får du följa med in i en magisk värld av fascinerande djur.

Boka boende här

Erbjudande: Maxa upplevelsen med boendepaket

Vi erbjuder boendepaket för hela familjen! Med Furuvikspaketet får du följa med in i en magisk värld med spännande attraktioner, plaskande vattenland och fascinerande djur!

Boka boende här

arskort

Förboka ditt besök med säsongskort

Just nu släpper vi in ett begränsat antal besökare varje dag, och även du med Säsongskort eller Guldkort måste förboka din plats. Glöm inte bort att registrera ditt säsongskort så får du information om hur du bokar din plats!

Inom 24 timmar efter att du registrerat kortet kommer du få ett mejl med en länk till platsbokningen. Om vill boka ditt besök innan du fått mailet, klicka här.

Gratis inträde i alla våra parker för dig med säsongskort!

Du som har ett Sommarkort, Säsongskort eller Guldkort får gratis inträde i alla Parks and Resorts parker, varje dag, hela sommarsäsongen! Semestra i Sverige och upptäck landets roligaste nöjesparker Gröna Lund, Kolmårdens Djurpark och Skara Sommarland.

Läs mer här

Vi använder cookies för att kunna förbättra din upplevelse på vår webbsida. 🍪 Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.