Rabatt på nästa äventyr hos oss på Parks and Resorts

30% rabatt till våra andra parker

Nu har vi ett fint erbjudanden till dig som vill uppleva alla våra parker i år!

  • 30% rabatt på Gröna Lund, Kolmården och Skara Sommarland med entrébiljett

Du vet väl att du som har en entrébiljett till Furuvik får hela 30% rabatt på inträdet till våra systerparker Gröna Lund, Kolmården och Skara Sommarland?

Kolmården-rabatt-promo

Kolmården

Kolmården är en värld fylld av upplevelser för alla åldrar. Stå öga mot öga med en tiger, skvätts ner av en delfin eller sväva ljudlöst över lejonen. Höj adrenalinnivån i Sveriges mäktigaste berg- och dalbana Wildfire och hälsa på världens starkaste björn, Bamse och hans vänner. Pricken över i:et är övernattning på nyrenoverade Vildmarkshotellet med mat, spa och massor av bus för barnen. Läs mer om allt du kan uppleva på Kolmården här.

GronaLund-rabatt-promo

Läs mer om våra andra parker

Gröna Lund

På Gröna Lund väntar mest skratt per kvadratmeter, parken är packad med attraktioner för både stor och liten, modig och mindre modig. Här hittar du en av världens högsta slänggungor, Eclipse, som bjuder dig på en åktur du sent kommer glömma, 120 meter över havet! Eller varför inte njuta av en fartfylld åktur i en av Grönans åtta berg- och dalbanor. Här kan du dessutom 5-kampa, njuta av riktigt gott käk och mycket mer! Läs mer om allt du kan uppleva på Gröna Lund här.

SkaraSommarland-rabatt-promo

Skara Sommarland

Låt dig svepas med av allt det roliga på Skandinaviens största vattenpark! Vår nöjespark har roliga aktiviteter för barn i alla åldrar. Här finns 47 st attraktioner - allt från roliga vattenrutschbanor och pooler till fartfyllda berg- och dalbanor och snurriga karuseller. Årets stora nyhet heter Snake – en hisnande attraktion för den våghalsiga! På Skara Sommarland finns även gokartbanor och olika typer av lekplatser, allt för en lyckad familjesemester. Läs mer om allt du kan uppleva på Skara Sommarland här.

Så här går du tillväga:

Att nyttja rabatten är superenkelt!

Så här går du tillväga för att få 30 % med en befintlig entrébiljett:

  1. Lägga till entrébiljett/entrébiljetter i varukorgen i någon av våra andra parkers webbshoppar.
  2. Gå till kassan och klicka på Presentkort/Rabattkod.
  3. Skriv in biljettkoden som du hittar på din biljett eller på ditt värdebevis som du fått per mail.

Du kan nyttja rabatten en gång per park under säsongen 2021. Välkommen!

Vi använder cookies för att kunna förbättra din upplevelse på vår webbsida. 🍪 Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.