Rabatt på nästa äventyr hos oss på Parks and Resorts

Fri entré eller 30% rabatt till Kolmårdens Djurpark

Nu har vi extra fina erbjudanden till dig som vill uppleva två av våra parker i år!

  • Gratis inträde på Kolmården med säsongskort

Har du ett Säsongskort eller ett Guldkort får du fritt inträde på Kolmårdens Djurpark varje dag, hela sommarsäsongen! Erbjudandet gäller under sommarsäsongen 2020. Köp ditt säsongskort här.

  • 30% rabatt på Kolmården med entrébiljett

Du vet väl att du som har en entrébiljett till Furuvik får hela 30% rabatt på inträdet till vår systerpark Kolmården? Här kan du upplev fartfyllda Wildfire och träffa djur från alla världens hörn. Erbjudandet gäller under sommarsäsongen 2020.

Förboka plats på Kolmården här

Kolmården-rabatt-promo

Kolmården

Kolmården är en värld fylld av upplevelser för alla åldrar. Stå öga mot öga med en tiger, skvätts ner av en delfin eller sväva ljudlöst över lejonen. Höj adrenalinnivån i Sveriges mäktigaste berg- och dalbana Wildfire och hälsa på världens starkaste björn, Bamse och hans vänner. Pricken över i:et är övernattning på nyrenoverade Vildmarkshotellet med mat, spa och massor av bus för barnen. Läs mer om allt du kan uppleva på Kolmården här.

GronaLund-rabatt-promo

Läs mer om våra andra parker

Gröna Lund - Tillfälligt stängt

På Gröna Lund väntar mest skratt per kvadratmeter, parken är packad med attraktioner för både stor och liten, modig och mindre modig. Här hittar du en av världens högsta slänggungor, Eclipse, som bjuder dig på en åktur du sent kommer glömma, 120 meter över havet! Eller varför inte njuta av en fartfylld åktur i en av Grönans åtta berg- och dalbanor. Här kan du dessutom 5-kampa, njuta av riktigt gott käk och mycket mer! Läs mer om allt du kan uppleva på Gröna Lund här.

Gröna Lund är för tillfället stängt och vi vet inte när vi kommer kunna öppna för säsongen.

SkaraSommarland-rabatt-promo

Skara Sommarland - Stängt för säsongen

Låt dig svepas med av allt det roliga på Skandinaviens största vattenpark! Vår nöjespark har roliga aktiviteter för barn i alla åldrar. Här finns 47 st attraktioner - allt från roliga vattenrutschbanor och pooler till fartfyllda berg- och dalbanor och snurriga karuseller. Årets stora nyhet heter Snake – en hisnande attraktion för den våghalsiga! På Skara Sommarland finns även gokartbanor och olika typer av lekplatser, allt för en lyckad familjesemester. Läs mer om allt du kan uppleva på Skara Sommarland här.

Sommarland är stängt för säsongen 2020 - vi ses 2021!

Så här går du tillväga:

Att nyttja rabatten är superenkelt!

Så här går du tillväga för att få 30 % med en befintlig entrébiljett:

  1. Lägga till entrébiljett/entrébiljetter i varukorgen i någon av våra andra parkers webbshoppar.
  2. Gå till kassan och klicka på Presentkort/Rabattkod.
  3. Skriv in biljettkoden som du hittar på din biljett eller på ditt värdebevis som du fått per mail.

Du kan nyttja rabatten en gång per park under säsongen 2020. Välkommen!

Så här använder du ditt Säsongskort eller Guldkort på våra systerparker:

När våra parker öppnar upp för säsongen behöver du förboka din besöksdag online. Ta sedan med dig ditt säsongskort och ID-kort på besöksdagen och visa upp dem tillsammans med din tidsbokning. Klart! Glöm inte att ditt kort behöver vara registrerat, bland annat för att få information om hur du förbokar ditt besök.

För dig med Säsongskort eller Guldkort

Frågor & Svar om fri entré i våra systerparker

Gäller detta även under Halloween?

Erbjudandet gäller för besök under sommarsäsongen i samtliga parker! Under Halloween så krävs separata biljetter.

När kan jag besöka era parker och ta del av erbjudandet?

Så fort våra parker öppnar upp för ordinarie gäster så kommer ni kunna besöka våra parker, med fri entré. Kolmården har just nu öppet.

Vi använder cookies för att kunna förbättra din upplevelse på vår webbsida. 🍪 Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.